- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
''Mindenképpen úgy gondolom, hogy ha rákos lennék, nem feküdnék kés alá. A halált önmagában kisebb gondnak tartom, mint azt, amikor az egészségügy és annak szörnyű protokollja, kifejezései, orvosi rendelői, kísérletezései, reményei és minden egyebe teljesen átszövik az ember életét, és nem utoltósorban leépítik a szervezetét.''
Lehet, hogy hihetetlen, amit írok, de amikor az ember szembesül azzal a dologgal, hogy egy olyan kórt kapott meg, aminél a szetereotípiák szerint a túlélés esélye meglehetősen kicsi, akkor kicsit átértékelődnek a dolgok...
Az ember elkezd két kézzel kapaszkodni mindenbe, ami csak segíthet... Én egy alapvetően pesszimista világszemléletű ember vagyok, mégis amikor megtudtam, hogy mi a helyzet velem, egyszerűen nem tudtam már olyan biztosan kijelenteni még magamnak sem, hogy: Ha itt az idő, hát menni kell - bánja kutya hát itthagyom ezt az árnyékvilágot...
Egyszerűen életbe lép egyfajta robotpilóta az emberben, ami hajtja afelé, hogy az nem létezik, hogy ennyi lett volna... Soha nem voltam oda a létért, mindig úgy voltam vele, hogy csak nyűg vagyok a világ nyakán...
Mégis - amikor kiderült, hogy mi a helyzet velem, a kezdeti rezignáltság és fásultság után életbelépett a túlélő ösztön, ami megakadályozta, hogy feladjam a harcot...
Persze... Ki lehet jelenteni, hogy nem feküdnél kés alá... De nem tudhatod biztosan, hogy a benned lévő robotpilóta hogyan fogja lereagálni a dolgot...
Kívánom, hogy soha ne kelljen megtudnod milyen érzés tudni, hogy efféle nyavalyád van... Senkinek ne kelljen szembesülni ilyesmivel...
Sajnálom, amin végig kellett menned -
evR
aktív tag
minden tiszteletem Neked, A Szerzőnek és mindenkinek aki átélt már hasonlót, aki harcol ez ellen a brutális betegség ellen (és hasonlók ellen)! úgy gondolom Mi és főleg a ''betegek'' másképp látják az életet, többre becsülik annál, mint amit egy ''átlag'' embernek jelent!
köszönöm az írást a Szerzőnek, és minden hozzászólónak, akik megosztják élményeiket, tapasztalataikat!
(amikor elolvastam elég rendesen kipotyogtak a könnyeim, és végig, amíg sikerült leírnom a történetem.. ritkán idézem fel magamban ennyire, de úgy érzem, hogy -nekem leglábbis- kell/muszáj.. nem tudom megmondani, hogy miért...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest