- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Én személy szerint az Irfant használom már nagyon rég óta, elég sok olyan beállítás van amit személyre lehet szabni, nagyon gyors is, és szerencsére a pluginok sem lassítják be
Nagyon teccik benne, hogy könnyen lehet vele screenshot okat csinálni, képernyőkímélöt, slideshow-t (1 db exe fájl, tartalmazza a képeket), képernyő kímélőt... az Thumbnail nézet és funkciói is nagyon jól használhatók (sztem).
Teljes képernyős nézetben is elég sok mindent meg lehet csinálni (persze ismerni kell a bill kombinációkat), a batch futtatása is gyors és egyszerű mindemellett elég sok speciális lehetőséget biztosít.
A nyomtatókat is jól kezeli, a TWAIN forrásokkal egyetemben.
Csak azt hiányolom, hogy nincs benne ''Open in PhotoShop'' gomb
Összességében én teljes mértékben csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kis progit... aki megofgadta a tanácsom és kipróbálta, az rá is szokott
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest