Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Hát tudjátok az energia nem vész el, csak átalakul, de többnyire át bizony alakul, hacsak nem vagyunk valami jó hipermédiumok...
-
EQMontoya
veterán
az 1 jó film, jó mondanivalóval, nekem tetszett a donnie darko is, a 2-t most töltöm.
-
The DJ
addikt
-
snecy
senior tag
Ha jól tudom a Donnie Darko is hasonló témát taglal, akinek tetszett a Butterfly Effect, nézze meg.
-
én épp ezért nem bánok meg soha semmit... még a legnagyobb hibáim is hozzájárultak annak a személyiségnek a formálásához aki most én vagyok...
-
niti
aktív tag
Ha a tóba dobod a kavicsot, csak a felszínen ülnek el a fodrok, a mélyben végbemennek változások. És amíg leér a fenékre, addig is megmozdít dolgokat, amik megmozdítanak dolgokat, amik megmozdítanak dolgokat...
-
joco1114
csendes tag
Két dolog:
ez a pillangó effektus igen érdekes, mert mi van, ha olyan az egész, mint egy tóba dobott kavics? Azaz egy idő után ''elülnek'' a fodrok, tehát egy pillangó szárnya, mivel önmagában is egy piciny esemény (persze ki tudja?), nagyon hamar lecseng, akár nem is lesz hatása semmire (lényegesre).
A másik: ha minden mindennel összefügg, akkor viszont minden eleve determinált, tehát eleve elrendeltetett. No choice!
Joc -
-FreaK-
veterán
Az egyesült magyar koalavédő fanklub nevében kikérem magamnak!
Amúgy a második rész szerintem igen gyengusz volt, nem is tudtam teljesen végígnézni, ellenben az első résszel amit viszont 3x is láttam, mert szvsz igen jó volt.
Úgy tudom h az első résznek van valami alternatív befejezése vagy mi, erről nem tud valaki valamit? -
nemnem, rossz következtetés. minden lépésed (jó vagy rossz, mert ezek relatív dolgok ám) hatással van másra. másra, máshol! (ezen logika mentén). szóval lehet baromkodni csak bátran, max megszívja pár új zélandi koalamackó
(bocsánatot kérek minden koalamackótól)
-
moma
őstag
Mondjuk ebből lehet pont az ellenkezőjére is következtetni. Ha szerencsétlen pillangó épp azon elmélkedik, hogy csapjon e a szárnyával vagy sem, hogyan dönthetne jól, ha ennyire nem látja döntései következményeit, azt, hogy mikor lesz annak jó vége, mikor nem. Tehát, ennyi erővel kijukadhat arra is, hogy akkor szarok bele azért is csapkodok, hisz a fene se tudja, mi mihez vezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged