- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam182
csendes tag
uristen..összeszorult a szívem a képek láttán...imádtam. mindig szegény mégant gyűrtem
két dolog jutott eszembe....volt egy pálya..ilyen őszies erdős hangulata volt......egy elnyújtott balos után volt egy erős jobbos. a kanyar után meg egy kis hidacska durva bukkanóval. ha jól jöttél kis a kanyarból, akkor nagy sebességgel hatalmasat lehetett ugratni. volt egyszer, hogy pont ott értem utol egy gépet, s átugrattam feletteutána egy csomószor próbáltam megismételni, de nem jött össze.
a sebességcsúcsot meg egy nagyon hosszú pályán lehetett beállítani. volt rajta egy iszonyat hosszú lejtő. talán egy percig is lehetett jönni lefele a nyílegyenes lejtőn. talán 278 vagy 287 volt valamelyik gép vége...már nem emlékszem.
meg voltak vizesárkok is...húú de jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest