- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam182
csendes tag
uristen..összeszorult a szívem a képek láttán...imádtam. mindig szegény mégant gyűrtem
két dolog jutott eszembe....volt egy pálya..ilyen őszies erdős hangulata volt......egy elnyújtott balos után volt egy erős jobbos. a kanyar után meg egy kis hidacska durva bukkanóval. ha jól jöttél kis a kanyarból, akkor nagy sebességgel hatalmasat lehetett ugratni. volt egyszer, hogy pont ott értem utol egy gépet, s átugrattam feletteutána egy csomószor próbáltam megismételni, de nem jött össze.
a sebességcsúcsot meg egy nagyon hosszú pályán lehetett beállítani. volt rajta egy iszonyat hosszú lejtő. talán egy percig is lehetett jönni lefele a nyílegyenes lejtőn. talán 278 vagy 287 volt valamelyik gép vége...már nem emlékszem.
meg voltak vizesárkok is...húú de jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Battlefield 1
- Vallás
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Facebook és Messenger
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest