Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fene_vad

senior tag

válasz tiv83us #209 üzenetére

kedves MODERÁTOR... en nem sertegettelek... csak leirtam, h van ''nemi'' arnyoldala is a dolognak, foleg kishazankban.

es igen, persze, pakolj csak bele 4 kartyat, mennyibe lenne akkor a vas? 700k? 800? 1 milla?
    aztan ha elromlik, majd kuldod az usa-ba, mer ott jo a support? nekem ennyit nem er meg, h ne kelljen felevente felraknom par drivert meg virusirtot...

hopp, most nezem az adatlapod, usa telszam... kiraly, ocso a vas, hasit az os/x, jo a szupport, akkor postolom is a ph!-ra, de óh, nehogy flame legyen belole!

• fene_vad

senior tag

válasz tiv83us #207 üzenetére

''Teny. Aztan nezd meg azt a laptopot egy fel ev mulva.''

asztali geprol beszeltem, olvass, mielott valaszolsz :/ (notebookot nehez is lenne osszevalogatni kiskerekbol).

Pontosan ezt emeltem ki az elejen, notebook eseteben siman alternativa 1 Mac, le is irtam miert valasztanek en is olyat, ha munkamban szuksegem lenne ra. Ez volt az elso bekezdes, nezd csak meg. A masodik bekezdestol 1 budos szot nem irok notebookrol, asztali pc-rol van szo.

Rapillantottam a apple.hu-ra. ''Legkomolyabb'' iMac: 7300GT, 128 MB ram... 542K HUF... jatsszal vele... ho-ho-ho... vagy vegyel meg 1 xbox360-at is, kozben meg szidd a globalis pc-ipart meg picipuhat, h milyen penzehesek :C

design-t telleg hagyjuk, banom h felhozam, izles kerdese...

nezz korul a homaron, milyen is a hires apple support kishazankban... ime itt 1 link:
    http://index.hu/homar/index.php?title=csak_a_hulye_vesz_itthon_macintosht&more=1&c=1&tb=1&pb=1

#181-ben rii szepen leirt mindent.

• fene_vad

senior tag

monnyuk, teszem hozza, Macbook ellen nincs kifogasom, tekintve, h notebook csak ''brand'' letezik pc piacon is, ergo igyis-ugyis draga lesz. Es munkara gondolom elony , h nem vindoccal kell szenvedned. Es nyilvanvalo, h milyen elonyei vannak annak, h a munkaeszkozodon levo adatokat biztonsagban tudhatod, nem csak 99.999999%-ban (jo pc szint), de 100%-ban (Mac).

Nade otthonra? filmnezesre? game-re? netezesre? letoltesre? egy barmely kiskerben megveheto alkatreszekbol jol osszevalogatott, letesztelt pc nemhogy yooooooooval olcsobb, de ''okosabb'' alternativat jelent. Es ha beszarik a videokartya, elokaparom a 2-3 eve a fiokban porosodo, ma mar eladhatatlan regi kartyamat, es a szervizbe csak a hibas ujat viszem. Vagy fejlesztek, ha mar ugy erzem, h nem eleg gyors, aprankent.

aki brand pc-t vesz, az tobb mint valoszinu, h jatekra veszi.... es 1 jatekra tokeletes pc szvsz minden alkalmazasban agyonver 1 Mac-et, ugy, h olcsobb, es mivel brand, jo esetben a support is megfelelo. De gondolom te nem azert hasznalsz Mac-et, mert jaccol egesz nap.

Design? Lol? moddolj, ha olyat akarsz ami szep, ne az elorecsomagoltat vedd meg, az nem design, hanem egy peldany a 1000000 tokegyforma Mac gepbol.

Hoppala. Most nezem csak. Szep ez a ket mondat, igy egyutt:

''ui: Ez nem egy anti-Microsoft cikknek készült. Elismerem a Microsoft munkáját, csak kicsit túl sok a pénzbeli érdekeltsegük és ezzel a sokakat megszopatnak.''

''Drága. Mondhatnám kifejezetten drága.'' (marmint a Mac)

• fene_vad

senior tag

válasz tiv83us #202 üzenetére

11 ev pc hasznalat utan aze illene osszehajitani 1 olyan pc-t, amivel nem szopsz a tuzfalakkal meg popupblockerrel, meg virusokkal ;]

telleg. Mit lehet szopni 1 popupblockerrel? nem blokkol? :Y

no offense, csak kisse bosszanto, ha egy olyan termeket dicsoitesz, amit valszeg csak az itt forumozok 10%-a engedhet meg maganak, h csak ugy, az ilyen dicsoitesekre alapozva brahibol megvegye. A tobbieknek marad az, h kiprobalnak mas virusirtot meg tuzfalat, es az majd mukodik yool eccer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés