Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
''Teny. Aztan nezd meg azt a laptopot egy fel ev mulva.''
asztali geprol beszeltem, olvass, mielott valaszolsz :/ (notebookot nehez is lenne osszevalogatni kiskerekbol).
Pontosan ezt emeltem ki az elejen, notebook eseteben siman alternativa 1 Mac, le is irtam miert valasztanek en is olyat, ha munkamban szuksegem lenne ra. Ez volt az elso bekezdes, nezd csak meg. A masodik bekezdestol 1 budos szot nem irok notebookrol, asztali pc-rol van szo.
Rapillantottam a apple.hu-ra. ''Legkomolyabb'' iMac: 7300GT, 128 MB ram... 542K HUF... jatsszal vele... ho-ho-ho... vagy vegyel meg 1 xbox360-at is, kozben meg szidd a globalis pc-ipart meg picipuhat, h milyen penzehesek
design-t telleg hagyjuk, banom h felhozam, izles kerdese...
nezz korul a homaron, milyen is a hires apple support kishazankban... ime itt 1 link:
http://index.hu/homar/index.php?title=csak_a_hulye_vesz_itthon_macintosht&more=1&c=1&tb=1&pb=1
#181-ben rii szepen leirt mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi