Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
plázában volt alkalmam kipróbálni macet meg minit..különbséget 20 perc alatt nem nagyon vettem észre sebességben(ami feeling)..mighty mouse volt melléjük rakva(halálosan idegesítő). ha nyerek a lottón veszek egy fullextrás macet, és széttöröm..aztán majd belinkelem ide a videót
sztem másra nem jók ezek(meg talán pénzkidobásra)..
ha bárki macra akarna váltani pcről, az előbb mindenképpen próbáljon ki egy macet..aztán gondolja meg magát.
itunes, quicktime stb..miért akarnál magadnak ekkora rosszat? mondom ezt ipod shuffle tulajdonosként(hálistennek már kezeli a winamp az új shufflet)..
a cikkbe beleírhatta volna a szerző hogy ''usa rezidens''..sztem ez meg is magyarázza a hozzáállását..hiszen ki van téve a mac propagandának..itthon ez minket hálistennek nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Lexus, Toyota topik
- Foxpost
- Projektor topic
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
sztem másra nem jók ezek(meg talán pénzkidobásra)..