Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Érdekes mód, én máshogy látom a helyzetet. Én (meg pl luciferc is) elmondtam a dologrol a véleményemet, amire ti tényként közöltétek, hogy hülyeséget beszélünk, hiszen a vak is látja (szerintetek), hogy nemzethalál fog bekövetkezni hamarosan. Mikor ezt némileg megkérdőjelezem, akkor te azt válaszolod, hogy hol élek én, hogy egyáltalán felmerül bennem, hogy nem biztos, hogy rosszul is elsülhet az elkövetkezendő pár év. Ez alapján én a lekezelést nálad érzem. (Az utolsó mondatod pedig kifejezetten személyeskedés, szemben azzal a mondattal, amit te beírtál tőlem, ami sima cinizmus).
Részemröl a témát befejeztem. Ezen nem fogunk összeveszni. Te úgy látod, én így. Nem vagyunk egyformák (hála Istennek!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi