Hirdetés
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Próbáld elolvasni mégegyszer a ''véleményed'' és próbáld nem saját magaddal és a szemléletmódoddal elfogulva olvasni.Szerinted nem voltál személyeskedő, lekezelő és kioktató?(...a hozzád hasonló minimális ismerettel rendelkező emberekhez..) Milyen jogon is?HOgy te vagy ''a legokosabb és mindenki más hülye'' személyed miatt?Neked is csak annyit, hogy loreál. Osztom véleményed, hogy hála Istennek. Részemről is téma lezárva.
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
''nem lehet mindenki olyan, mint ti, akik simán látjátok, hogy az épp aktuális kormány bármit tesz, az romlásba viszi az országot'' - Szerintem is jól gondolod. Olvass még sokat.Ugyanis ha az ember vesz egy fejszét és elkezdi csapkodni a fa tövét és te ebből nem látod ,hogy ki akarja vágni, akkor boccs.
Továbbá, veled együtt kérek minden ide irogató nagy okoskodót, aki osztja itt az észt, hogy amíg alapból egy lekezelős stílust vesznek fel és ''Hu de okos vagyok'' stílusban írnak, hogy el lehet húzni. Nem hiszem,hogy egy vita vagy beszélgetés attól jó, hogy folyamatosan minősítgettek és megpróbáltok minnél megalázóbbak lenni. Tipikus példái vagytok annak,hogy ''esetlegesen'' az ész nem mindig találkozik az inteligenciával! -
V.Stryker
nagyúr
Nem is mondtam,hogy nincs. Csak amikor ennyit bírálják a kormányt azért,mert megszüntetnek korházakat, akkor az a minimum,hogy ha felújítják a maradékot, akkor tájékoztatják a népet.Ha már erre szánnak 1 milliárdot. Régebb emlékszem még, hogy ha egy gépet kapott valamelyik kórház, akkor már benne volt a hiradóba.
Ezt most nem úgy írom,hogy elvárás,hogy bemondják. Hanem valahogy furcsa,hogy ezt nem kürtölik szét,hogy megszüntettem ennyit,de a maradékot felújítottam. Hiszen az Ő érdekük.
[Szerkesztve] -
''A kampányra meg azért van szükség, hogy a hozzád hasonló minimális ismerettel rendelkező emberekhez is eljusson, hogy mit miért csinálnak.''

Hat, lehet, hogy errol kellene szolnia, ezzel ellentetben arrol szol, hogy a hozza hasonlo, minimalis ismeretekkel rendelkezo embereket megtevesszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi