Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
V.Stryker #91 üzenetére
Érdekes mód, én máshogy látom a helyzetet. Én (meg pl luciferc is) elmondtam a dologrol a véleményemet, amire ti tényként közöltétek, hogy hülyeséget beszélünk, hiszen a vak is látja (szerintetek), hogy nemzethalál fog bekövetkezni hamarosan. Mikor ezt némileg megkérdőjelezem, akkor te azt válaszolod, hogy hol élek én, hogy egyáltalán felmerül bennem, hogy nem biztos, hogy rosszul is elsülhet az elkövetkezendő pár év. Ez alapján én a lekezelést nálad érzem. (Az utolsó mondatod pedig kifejezetten személyeskedés, szemben azzal a mondattal, amit te beírtál tőlem, ami sima cinizmus).
Részemröl a témát befejeztem. Ezen nem fogunk összeveszni. Te úgy látod, én így. Nem vagyunk egyformák (hála Istennek!).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest