- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
A főtáv télen-nyáron kiszámláz 7300 forint fűtés készenléti díjat. Pontosítok, hogy ez nem általány. Ez készenléti díj. Mert ha hideg lett volna, akkor fűtöttek volna.
Hm, igen, első körben tényleg felháborító. DE! Ha belegondolsz, hogy ha a családi házadban, vagy a társasházadban feladja a harcot a kazán, elrohad a cső, akkor kőkeményen fizetsz. ha tudsz. vagy lukas marad a cső, és hibás a kazán. ezt a díjat azért fizeted, hogy ha lukad a cső amin kapod a meleget, akkor legyen miből kijavítani, és ne az legyen, hogy szólnak, lukas a cső, 100.000+áfa lesz, tetszik kérni a javítást? szóval lehet hőbörögni, de ésszel. a mértékén lehet vitatkozni, de az indokoltságán nehéz.
mod: mielőtt megkapom, hogy főtávos vagyok. nem. még csak pesti sem. csak annak idején engem is zavart a dolog, mert én is távfűtést kapok, csak aztán elgondolkoztam rajta... néha nem árt az, még ha fáj is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest