- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szerintem amiket itt felsorolsz, sokkal kinzobbak mint a halal.
Tegyuk fel 20 evesen kapsz 180 evet, mert megeroszakolsz es megolsz egy 10 eves kislanyt. ''Persze látogatás, levelezés, szabadlábrahelyezés, szabadság, próbára bocsátás nélkül.''
Szerintem maga az orulet, ahogy szep lassan elmebetegge valsz, ahogy elsorvadsz...sokkal sulyosabb buntetes mint a halal.
Mindezen ervek mellett en kiallok a halalbuntetes mellett, ez nem szemet-szemert dolog. Elrettento pelda. Sokan felnek a halaltol, talan ez visszatarto ero. Mindenki tudja, hogy a halal szar dolog, de senki nem tudja, hogy a bortonben rohadni 80 evig es megorulni talan meg szarabb. -
tts
addikt
de hát épp ez a lényeg - neked kvázi semmi közöd hozzá, tehát nem is kell elfogadnod vagy nem elfogadnod, az érintetteknek kell elfogadniuk - meggyőződésem, hogy konkrét esetben (soha ne adja az Isten!!!) gyökeresen megváltozik az érintettek manapság igen divatos ''nincs hozzá jogunk...'' című véleménye
-
rii
nagyúr
régen én is ellene voltam a halálbüntetésnek, de egy társadalom jobb, ha teljesen kirekeszti magából azt, aki ilyen durván képtelen beilleszkedni (pld, sorozatgyilkos)
továbbá ha attól lehet tartani, hogy az ilyen gyilkos a börtönben, a kapcsolatain keresztül tudna szervezkedni, akkor meg azért is kell őt ilyen durván kilőkni, hogy ne tudja az esetges sérült, társagalomellenes eszméit a börtönből is továbbadni, hirdetni. -
tts
addikt
Közhely
erre persze van egy másik közhely válasz gyanánt - akit közvetelün érint a dolog (értsd hozzátartozóját gyilkolták meg), azok jó része szerint pedig szemet-szemért
na most ki jogosult eldönteni és főleg milyen alapon, hogy melyik közhely érvényesüljön - a kívülállók ''én bezzeg más vagyok'' finomkodása vagy az érintettek durvább, de szvsz teljesen jogos és érthető álláspontja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged