Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Nana, azért ez mindenképp téves nézet. Sem a Biblia sem másmilyen forrás nem állítja azt, hogy ha hívő ember vagy, akkor téged sose ér betegség, sose lesz semmi bajod, nem üthet el autó, nem lehet súlyos beteg a barátod, stb...attól, hogy hívő vagy, ugyanúgy szükséged lehet szervátültetésre. Ha ellenkezőjét állítod, akkor nem igaz hívő vagy, hanem fanatikus.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Hát tudod ezek a ''tanmesék'' már rengeteg embernek adták vissza az egészségét... Csodák mindig a múltban vannak. Csak ott. Ez van.
Nagyon off, de ezt a keresztény ideológiarendszert emberek kurvamód félremagyarázzák manapság. Ennek az lenne a lényege, h ''ne ölj, ne lopj, ne paráználkodj, szeresd felebarátodat'', tehát éljünk egymás mellett békében, fogadjuk el a másikat olyannak, amilyen. Az meg, hogy minden a hiten múlik... a csecsemő hogy higgyen, mikor azt se tudja, mi az? Aki egy balesetben lebénul, és tönkremegy az egész kibaszott élete, hogy higgyen? -
Kephamos
addikt
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Persze, hiszek, meg minden, de szerintem a transzplantációt is az isten adta, ígyaztán miért ne élnék vele, illetve miért fosztaanék meg másokat attól, hogy éljenek vele. Te azt a humbukot nyomatod, amit az egyes egyházak, akik élete végig figyelték Gallileit, akik embereket égettesk, s kínoztak meg. Neaggyisten, egyszer te is olyan helyzetbe kerülsz, te is örülni fogsz az új szervnek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Maryseven #66 üzenetére
''....és a hit a szívből fakad.''
Á még most is ezen nevetek...
Szerintem pedig a hit a lelkedből (az énedből, az egész tested minden porcikájából) fakad.
Nem egyetlen szervből. LOL. Nagyon találó bambano kérdése alattam.
LOL. Erre kivi vagyok mit reagálsz...
Tényleg no offense de annyira abszúrd amit írogatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő