- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szent ég. Így 5 év távlatából visszanézni erre a cikkre... hogy is mondjam. Fura.
Mennyire más dolgok foglalkoztattak akkoriban.
-
DarkByte
addikt
válasz
Crystalheart #72 üzenetére
Úgy nézem yetike off-topic-os ámokfutása után tette itt tiszteletét
Nagyon jól jellemzi az ott folyó dolgokat ez a hozzászólása
Crystalheart: Nem mondod.. engem azért néha idegesít hogy nem tudok több dologra figyelni. Pl. anyám mindig valahogyan akkor tudja eltalálni hogy meg kellene kérdezni mit is csomagoljon nekem az albérletbe, amikor én gép előtt tevékenykedek valami fontosat.. mondjuk programozok.. na annál idegesítőbb nincs mikor egy hosszabb gondolatmenetben akkor megszakítanak. (mondjuk engem könnyű így zavarni mert elég sokat ülök a gép előtt
)
Tök jó hogy páran benéznek ide. Rendesen elhanyagolom a logout blog-omat mi tagadás. Van egy félkész dolgom is, már szerintem lassan meg is romlik. (a J2ME cikkre gondolok) Gondolkodom rajta hogy töröltetni fogom mert nem nagyon van időm, sem kedvem mostanság folyatni.
-
DarkByte
addikt
Helló! Semmi gond nincs ezzel, hiszen feljebb én is írtam egy hasonlót.
Újabb példája annak hogy a biowekker nagyon jól tud működni, és újabb ''életet'' mentett.
Nekem megspórolt 3000 ft-os vizsgáról-hiányzási díjat. Mellesleg 5ös lett a vizsgám úgyhogy megdőlt az a nézete is szüleimnek hogy kevés alvás után nem lehet normálisan vizsgázni. Én meg mondtam hogy: dehogynem, mindent lehet.. csak akarni kell.
-
DarkByte
addikt
szerintem azok tudnak jól/jót aludni, akiket nem nyomaszt semmi. ha nem gonodlom át lefekvés előtt a holnapi napot, h mennyi mindent kell megcsinálni, stb
Eddigi tapasztalataim szerint ez teljes mértékben így is van. Nálam ez úgy működik a megfigyeléseim szerint hogyha valami fontos, idegesítő dologról kezdek gondolkodni akkor a pulzusom is hevesebb és ilyen állapotban nem lehet álomba merülni. Az álom kezdetéhez kell egy nyugodt állapot amit te is írsz, és lehetőleg nem gondolkodni feszültséget teremtő dolgokról. Nehéz ezt megfogalmazni, de egyszercsak belekerül az ember egy ''végtelen ciklusba'' amikor csak sodorják magával a gondolatok, nem ragad le semminél sem igazán. Olyasmi lehet, mint végülis maga az álmodás a legtöbb esetben, ott is sokszor egymástól elütő de mégis valamilyen formában kapcsolód dolgokat ''tapasztalunk''. Igazából ezt tartom nehézen elérhetőnek céltudatosan. Elképzelhető hogy ezt nem is lehet céltudatosan kontrollálni, hanem automatikus, mint oly sok minden szervezetünkben.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Jéé, plusz bejegyzések
Örülök neki hogy még ennyi idő után is ránéznek egyesek erre a témára
Lassacskán gondolkodom a blog folytatásán is mert végre végelesz a vizsgáimnak, mostmár itthon is van internetem és lesz egy rakás időm a dologra ha minden jól megy.
Apropó. Mi történt velem azóta ami kapcsolódik ide. Egy történet a múlthétről: nem jellemző rám hogy a vizsgaidőszak folyamán energiaitalhoz folyamodjak. Eddig mindig hősiesen fentvoltam reggel 4-5 óráig is tanulni úgy, hogy utánna 7-8 óra felé meg mentem vizsgázni, nem volt semmi gond. A múlt héten viszont előfordult az amit sajnos nem terveztem így, de így alakult: közvetlen egymás után két vizsgám volt, egyik este, a másik pedig másnap reggel. Mivel időm csak az az éjjel volt tanulni a másnapi vizsgára, nem volt mit tenni: jött az éjszakázás az éjszakázások hátára. Gondoltam ez már nekem is sok lesz, bevetettem egy doboz Red Bull-t. Eszméletlen mire képes a kis cuccos, én nem gondoltam volna hogy ez ennyire pluszt képes adni az embernek. ''Vígan'' végigtanultam az éjszakát, csak a szememen éreztem már picit hogy nem ártana nem nézni a monitorraReggeli 4kor fejeztem be a tanulást, és 7kor kellett volna kellnem hogy még vizsga előtt egy lightos reggeli is beleférjen. Gondoltam elugrom letusolom aztán irány az ágy, pihenek egy 2 órát. Eszembe jutott mit mesélt egy barátom az ő hardcore-abb vizsgaidőszakairól, így gondoltam lecserélem a telefonom az ébresztő hangot valami durvábbra (jelen esetben Papa Roach - Getting Away With Murder lett a kiszemelt áldozat) nehogy ne ébredjek fel. Minden okés, lefekszem. Álmomban az előtte lévő tanulás egy momentumát éltem meg újból. Egész pontosan kis pihenésnek félúton a Sugababes - Easy klippjét sasoltam meg, aminek olyan hirtelen van vége. Amikor ide értem álmomban, átfutott az agyamon, hogy mi van ha elaludtam. Pillanatok alatt felébredtem és atya ég, 8:20 volt, az utolsó busz meg 8:39kor indul amivel még beérek a vizsgára
Tőlem eddig ismeretlen vehemenciával ugrottam ki 3-4 óra alvás után az ágyból. A nagy idegbaj közepette mondjuk szinte teljesen éber állapotba jutottam, nagyon fura érzés volt.
De aztán szerncsére minden rendben ment, elmentem a vizsgára, meg is írtam és érzésem szerint nagyon jól is sikerült. Az érdekes az egészben az hogy velem még sosem fordult elő hogy lenyomom az ébresztőt úgy hogy utánna nem emlékszem rá, most mégis megtettem, mert a telefonon megnéztem és ki volt kapcsolva a dolog, haveromék nem szokták lenyomni (amúgy meg is kérdeztem), szóval nagyon fura dolog volt számomra ez az egész. Arra sem emlékszem hogy esetleg egy pillanatra felébredtem volna és lenyomtam volna aztán azzal a mozdulattal vissza is zuhantam volna. A témával kapcsolatban egy idézetet betennék ide barátom vizsgaidőszak végi blog bejegyzéséből:
''Ha annyit alszol mint ami ebben az időszakban átlagos(3-4h) akkor eljutsz arra a szintre ahol úgy csapod le az ébresztőórát hogy közben nem is ébredsz fel.''
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Na az előző éjszakai alvásomhoz kapcsolódóan van egy két story-m.
Szóval, tegnap azon kaptam magamat, hogy elkezdem elmormolni az imát, aztán közben elkalandoztak a gondolataim azon amit előtte itt a fórumban olvastam. Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy amit közben mormolok, abban már jó félúton járhatok, pedig nem is figyeltem rá. De azt tudtam hogy nagy valószínűséggel helyesen mondtam amit mondtam. Valami ilyesmi lehet ez a multithread dolog, csak ez nem volt feltétlen akarattal. Viszont maga az ima, mint cselekvés már valószínűleg annyira megszokott, hogy ennyire automatikusan is megy már.
A másik dolog.. kicsit későn feküdtem már megint, így úgy terveztem majd most alszok egy jót délig. Hát volt kedves az emeleten lévő kisrác 9kor elkezdeni verni a radiátort (ne is mondjam hova kivántam), aztán már nehezen tudtam elaludni tőle. Na mondom, most a gép jól fog jönni hogy hangos (elnyomom vele a gyereket mint sörszagot az orbit
). Bekapcsoltam, zene be, vissza az ágyba. Aztán rájöttem hogy ez így megint nem jó, mert figyelem a zenék szövegét. Mást nem volt kedvem keresgélni, ahhoz fáradt voltam, más terv kellett. Visszaugrottam a géphez, Winamp Equalizer elő, és a teljes középső sávot lehúztam.. csak az extrém magasok meg egy kis mély hallatszott ezután (tehát dob, cintányér, ilyesmi).. na erre simán el tudtam aludni még a számváltás ellenére is. És keltem 12 előtt 10 perccel
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Ismerős a szituáció, bár nekem nem huzamosan de volt már ilyen. Megintcsak a net adta megfertőződésnek köszönhetően. Teljesen egyet tudok érteni abban, hogy éjfél előtt érdemes elaludni, ha jót akar az ember aludni (legalább is az olyanoknak mint én, a két albérletben lakó haveromnak tök mindegy mikor és hol fekszenek le, alszanak 10 órákat ha akarnak.. irígylem is őket ezért).
Egy biztos, ez már nekem a ma éjszakára nem jött össze
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Ezt én már olyan magas fokon űzöm hogy bárhová beállíthatom a telefont, 10 perccel előtte mindig fent vagyok
Nagyon érdekes dolog ez is, legelőször akkor figyeltem meg mikor középsuliban kellett reggel időre kellni, ott is már sokszor fent voltam hamarabb mint megszólalt volna a mobilon az ébresztő. Kicsit lehet hiperaktívvá vált a biowekkerem.
Amúgy ha már itt tartunk. Én ha tudom hogy másnap fontos teendőim vannak, akkor valahogyan nem tudok 10 órahosszákat aludni, viszont ha pl. ünnepekben otthon vagyok képes vagyok délig aludni előtte való este 10-től. Lehet hogy erre is kihatással van a dolog. Mindenesetre én örülök neki hogy tudok így tervezetten ébredni. Igaz még megkockáztatni nem mertem hogy nem húzom fel a telefont, mert lehet hogy az a tudat, hogy a telefon csörögni fog kelt fel hamarabb.
-
DarkByte
addikt
Na igen, ez a hajnalig nézegetem a fórumokat kezd bennem is talajt verni. A blog-ozósdi, fórumozósdi igenis tud föggőséget okozni. Úgy mint a skype vagy az MSN is. Volt már úgy hogy 5 óra hosszat csevegtem egyhúzomban Skype-on át, és utánna is csak azért hagytam abba mert már álmos voltam. Csak a WoW-hoz viszonyítva a kommunikálás valahogyan nem számít felesleges cselekvésnek
Van egy haverom, két egész éven át chat-elt telefonon (!) Kezdetben nem saját chat-en, aztán pedig saját fejlesztésűn mint admin (talán még meg is van neki). T610-e volt, de már gyakorlatilag a végtag nyúlványává kezdett válni a telefon, mert nem volt olyan pillanat amikor nem láttuk volna a kezében. Eszméletlen hogyan tudott ''gépelni''. A középsuliban a technikusi alatt non-stop ezt csinálta. Szünetekben, ha lehetett órán, ha ügyeletesnek volt beosztva akkor is, hazafelé a biciklin is (nem számít hogy jön a kamion
). Szerencsétlen T610 gombjairól már totál lejött a végére a festék.
Hmm.. progressive house vagy trance-re elaludni. Na erre nem is gondoltamDallamosabb, vokállal megtömöttebb elektronikus zenét szeretek, azokat is nem megagiga extended verzióban, de lehet be kellene szerezni egy-két monoton tuc-tuc-ot is ilyen esetekre, lehetőleg 1,5-2 órás verziókban.
-
DarkByte
addikt
Na még egy dolog eszembe juttott amit a #30 hozzászólásomból kihagytam. Szóval van valami olyasmi, hogy a nők sokkal könnyebben tudnak több dolgot egyszerre csinálni, mint a férfiak. Viszont valami olyasmit is tudok hogy a férfiak viszont egy dologra jobban tudnak koncentrálni mint a nők. Javítsatok ki ha rosszul tudnám..
-
DarkByte
addikt
Hogy kapcsolódjak az eredeti cikkhez is. Ez a kifárasztós dolog nyílván működhet, mert az elmúlt 3 napban kb. aludhattam 8 órát összesen és elég fáradt voltam már tegnap este. Beestem az ágyba és elterveztem hogy majd még kimegyek a WC-re, csak kicsit leheveredek. Úgy tűnt nem sokkal utánna fel is keltem, csak ekkor már 4 óra volt
-
DarkByte
addikt
Nos, engem egyáltalán nem zavar a dolog, nyugodtan beszélhetünk erről is, végülis kapcsolódik az álmokhoz
Ez a versikéhez kötős dolog.. és tényleg működik, nem kell sok hozzá. Végigolvastam amit írtál és még most is tudom hogy a meggyfához az alma kötődik, ahhoz meg a sárgarigó. Nagyon veszélyes. És végülis az az érdekes hogy ez vizuális élmény, akkor is ha nem is láttam, mivel el tudtam képzelni hogyan nézne ki a jelenet. Csak sajna kár hogy ezt nem lehet mindenre felhasználni. Megnézem hogy valaki egy analízis tételt hogyan köt össze mondjuk a Linkin Park egyik zenéjének szövegével
Az álmokkal kapcsolatban: jómagam mostanság lettem az a típus, hogy nem álmodok. Egész pontosan, ez úgy van ahogyan írtad: álmodok csak nem emlékszem rá. Gyakran egy hónapig, viszont ha egyszer úgy ébredek hogy álmodtam, akkor arra kristály tisztán emlékszem. Ezzel szemben a másik albérletes haverom olyan mint a barátnőd.. képes félórákat mesélni arról hogy zombikat vadászgatott, újratöltötte a fegyvert, látott egy szobát, befutott oda, felpattant egy űrhajóra.. stb. Szóval tényleg érdekes a dolog. Leginkább az érdekelne, hogy mi váltja ki egy történet kezdetét? Miért pont azt álmodom? Mert hogy utánna miért álmodok arról folyamatosan egy egész órának tűnő eseményt azt el tudom képzelni: a téma adott, a többit mintha kitalálnám születik (úgy mintha az agyam lenne a mesélő és az akaratomon kívül szőné a történetet, én meg vagyok a főszereplő) Érdekes dolog lenne, ha valahogyan lehetne irányítani amit álmodok. Olyasmire gondolok hogy például alvás előtt erősen megnézek egy képet és akkor én ott akarom az álmomat folytatni. Nameg lehet hogy csak egy órát aludtál ténylegesen, de az álom mintha egy fél napot felölelt volna. Hogyan lehetséges ez?
A másik dolog, hogy vannak visszatérő álmok.. Eddig talán 2-re vagy 3-ra emlékszem. Van olyan amit ugyanattól a ponttól kezdve álmodok tovább ahol nagyjából vége lett, van olyan ami mintha totál újraindulna. Ezek is nagyon érdekesek, hogy miért pont csak azokat álmodom újból. Ezen felül volt már néhány olyan álmom, amiben rádöbbentem hogy az ténylegesen egy álom és nem vagyok ébren, és elkezdtem kihasználni. Pl. tudok repkedni úgy mint Neo.. és müködöttErre tisztán emlékszem. Virtuális valóságnak elég jó
És ilyenről haverom is mesélt. Szóval ha rosszat álmodtok akkor találjatok ki valamit.
Az álmokkal kapcsolatban van még egy érdekes dolog. Vannak nagy ritkán olyan deja vu érzéseim mint pl. megyek az utcán és hogy pont ebben a helyzetben mintha már jártam volna korábban ezen az utcán. Pont így álltak az autók, pont ilyen volt az időjárás, pont most váltott a lámpa zöldre. Mintha álmodtam volna. Tudom hogy erre van egy olyanfajta tudományos magyarázat hogy ezek csak megérzések, de ezt hogyan tudják bizonyítani?
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
válasz
Landsmann #25 üzenetére
Nem is tudom hogy igazán mit írjak. Becsülöm a hozzád hasonló emberekben azt hogy a történtek ellenére is próbálják az élet pozitív oldalát nézni, nem pedig totál összetörni. Hasonló helyzetekben nem tudom hogyan állnék próbát. Remélem soha nem kell ezzel szembesülnöm, csak sajnos a jövő eléggé kifürkészhetetlen. Kívánom a legjobbakat neked.
Most pedig azt hiszem hogy gyakorlati síkra fektetem az elméletet, magamat pedig az ágyam síkjára. Nyugodalmas éjszakát mindenkinek! -
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
Egy biztos, roppant érdekes ez a témakör, és mivel sok mindent nem tudunk még róla, elég rejtélyes is. Az amiket leírtál is valamennyire ismerősek, halottam már róluk. Nem tudom hogy jól mondom-e, de talán ezt az idegekből felépülő hálózatot nevezik neurális hálónak, amelyeket nem véletlenül próbálnak replikálni a mesterséges intelligenciát leutánozni próbálkozó programok. Mindenesetre az, hogy az agybéli emlékekhez egyenlőre nincsen hozzáférésünk olyan közvetett módon mint egy számítógép fájljaihoz, egyfajta biztonságot is teremt. Nem örülnék ha valaki tudná minden gondolatomat, avagy tudatomon kívül elrejtene olyan dolgokat a fejemben ami befolyásolná a viselkedésemet.. azt hiszem eléggé elkanyarodtunk a témától
-
DarkByte
addikt
Hajjaj, életre kelt a topic
Na szépen sorjában akkor reagálnák.
yksz: Ismerős a helyzet. Van egy kedves haverom itt az albérletben, aki képes 6x lenyomni a telefonját, pedig arra már gyakorlatilag szerintem a szomszédok is felkelnekA lazulás pedig biztosan kell, hiszen eleve pihenni fekszik le az ember. De ebben benne van az, hogy nem gondolkozol olyanon ami felidegesít, vagy felkavar.
Stalker-2572: nem értek az agyi dolgokhoz, de ez a terület amit írtál azt írtad serkenti az ébrenlétet. Namost, ha ezt ingerek érik akkor nem ébren fogsz maradni?Csak mert ez nekem kicsit így ellentmondásos, bár nem értek hozzá. Amúgy ilyeneket szeretek tudni, csak lusta vagyok utánnajárni. Bár netes álmoskönyvet valahol találtam nemrég, és abban olvastam érdekes dolgokat.
fLeSs: na igenApám és mamám is munkálkodik egész nap, szóval ezzel biztosan összefüggésben van. Gyakran szokta apám mondani: ha valahogy mérni lehetne mennyit megy egy hónapban, biztosan meglepődnék. Viszont mamám a leghangosabb TV mellett, felkapcsolt villannyal képes egy számomra nem túl kényelmes fotelben is villám sebességgel elaludni.. bármikor! Egyszerűen felfoghatatlan.
Zozoo01: netes játékokról álmodni vagy gondolkodni mondjuk számomra kicsit távoli.. annyit nem játszok. De a feljebb említett haveromat már keltettük úgy ágyból hogy hangosan felszólált: ''AP'' (DotA-ban ez ugye az All Pick mód rövidítése) Lehet kicsit sokat játszik
Andie: ezt még nem is hallottam hogy éjszaka tárolódik el az a valami amit napközben megjegyzek, vagy megtanulok. Bár nem hiába szokták mondani, hogy vizsga előtt ha van rá lehetőség aludjunk egy jót, illetve pihenjük ki magunkat. Amúgy nem kapcsolódik a témához, de hihetetlen hogy egyes jelenetekre hogyan tudunk visszaemlékezni. Nekem már voltak olyan álmaim, amiben már megtörtént dolgokat álmodtam meg újra, és fantasztikus hogy minden tényleg olyan volt mint akkor mikor megtörténtek. Fantasztikus mekkora kapacitással rendelkezhet az agy. De csak ha abba gondol az ember bele, hogyha egy zenét sokszor meghallgat az ember, hogyan beleivódik az egész hangzás a tudatába. Ha akarom hallgathatom a zenét, úgy hogy nincs a fejemen fejhallgató, csak rágondolok és végülis tudom hogy teljesen hogyan szólna. Félelmetes
Neck: kár hogy nincs TV idelent az albérletben, pláne eurosport, de amúgy van benne valami. Régen is el tudtam aludni TV mellett, igaz csak lehallkítva, úgy hogy már ne értsem amit mondanak, csak valami zaj legyen. Az a baj, a gépem zaja túl hangos ahhoz hogy elaludjak rajta, bár már nem egyszer sikerült mellette elaludni. Következő gépemet majd alvási zajszinthez tervezem
ALI_G: nos, ismerős a szituáció. Amióta belekerültem ebbe az egyetemi körforgásba, illetve eléggé különszakadtam a szülőktől az albérlet folytán, elég sok mindent megengedek magamnak. Szorgalmi időszakban hajnalig játszom, netezek, elbeszélgetek a többiekkel érdekes témákról ha tehetem. Aztán pedig délben kelek. És ez tényleg rosszat tesz a bioritmusnak, ezt már magam is kezdem belátni. Csak hát jó is az hogy 3 ig játszik az ember ha megteheti, de ilyen szempontból hátrányos is. Mondjuk erre a késő esti játszadozásra a kedves netszolgáltatónk miatt rá vagyunk kényszerítve, ugyanis egyéb időszakban szinte jászthatatlan a net.A mély és a nem mély alvási állapotokról olvastam. Állítólag ugye a mély alvási állapot az úgynevezett REM (Rapid Eye Movement) amikor a szem gyorsan cikázik, és az izmok görcsbe rándulnak. Még lusta voltam utánnajárni, de egy ilyen videót mostmár összevadászok, érdekes lehet. Épp havernak meséltem hogy állítólag még ott is görcsbe rándul.. ezután jót kacagtunk
Cerebellum: először is köszönöm a dícséretet. Igyekeztem olyan témát választani amit amúgy nem nagyon tárgyal meg az ember, mert nem feltétlen tartja fontosnak, pedig szerintem jól esik róla beszélni. Ez a szoktassuk vissza az agyat a helyes alvási ciklusba dolog tetszik. Kicsit mazochista, de hát ha máshogy nem megyLelki betegséget úgy gondolom orvos nélkül nem egyértelmű megállapítani. Bár kíváncsi lennék mely lelki betegségek azok amelyek egyértelműen alvási rendellenességhez vezetnek.
menpee: nem tudom hogy csak nálunk szokás-e ez, de azokkal akikkel itt együtt lakok albérletben ha lehet minden órát délutáni időpontokban veszünk fel, pont azért hogy tovább lehessünk fent ha valami szórakozást tervezünk. Mondjuk ha nem egyetemen tanulsz akkor érthető. Elég nehezen tudnák visszaszokni a középsulis 6 órási keléshez, nade majd jön a munkahely és vége a jóllétnek. Másik dolog: zenére már próbálkoztam elaludni.. ebben az a baj, hogy egy-egy zenén talán el tudnák aludni, de amint számváltás van erre figyelek fel és megint kiesek az alvásból. Viszont egy számot meg nem akarok repeat-re rakni, mert a végén még reggelre Dexter-es Omlet Du Phromage (nem tudom így írják-e helyesen) komplexusban szenvednék
Huh, ez rekord lesz hozzászólás hosszúságban nálam
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
Hehe
Az is izgalmas egy téma lenne pedig, csak nekem még nincs kitől elválnom
-
DarkByte
addikt
A sporttal egyetértek. Mostanság kezdek rászokni arra, hogyha már amúgy sem vagyok egy sportos alkat, de nem ártana valami sportnak nekifogni, akkor legalább szoktatom magam a dologhoz (értsd: albérletben csinálható egykét gyakorlat, meg van súlyzom itt).. és az alvásra tényleg pozitívan hat. Határozottan jobbat lehet tőle aludni.
Amúgy korai kelés.. ebben is van valami. Meg abban is hogy valószínűleg nekem szokatlan itt az albérletünkben hogy ennyiféle zaj van reggel (még egy év után is), mert ahol lakom eredetileg, ott síri csend van reggel, talán a kakas kukorékol a távolbanDe ott sem alszok el gyorsan, legalább is nagyobb részt (még egész napos munka után sem feltétlen). Gondolkodtam rajta, lehet az is baj, ha túl sok minden foglalkoztat engem gyakran még elalvás előtt is, és ez teremt egyfajta nyugtalan állapotot, ami miatt nehezebben megy az alvás. Bár ez nem olyan gyakori és ez meg csak rajtam múlik..
Nade hogy ne csak rólam szóljon a cikk.. szóval én arra lennék kíváncsi hogy kinek milyen alvási stratégiája van, valami hasonló módon megközelítve mint ahogy én leírtamCsak attól félek hogy lassan oda jukadunk ki, hogy én vagyok a hibbant és miért nem megyek ''alvásszakértőhöz''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged