Hirdetés
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A sporttal egyetértek. Mostanság kezdek rászokni arra, hogyha már amúgy sem vagyok egy sportos alkat, de nem ártana valami sportnak nekifogni, akkor legalább szoktatom magam a dologhoz (értsd: albérletben csinálható egykét gyakorlat, meg van súlyzom itt).. és az alvásra tényleg pozitívan hat. Határozottan jobbat lehet tőle aludni.
Amúgy korai kelés.. ebben is van valami. Meg abban is hogy valószínűleg nekem szokatlan itt az albérletünkben hogy ennyiféle zaj van reggel (még egy év után is), mert ahol lakom eredetileg, ott síri csend van reggel, talán a kakas kukorékol a távolbanDe ott sem alszok el gyorsan, legalább is nagyobb részt (még egész napos munka után sem feltétlen). Gondolkodtam rajta, lehet az is baj, ha túl sok minden foglalkoztat engem gyakran még elalvás előtt is, és ez teremt egyfajta nyugtalan állapotot, ami miatt nehezebben megy az alvás. Bár ez nem olyan gyakori és ez meg csak rajtam múlik..
Nade hogy ne csak rólam szóljon a cikk.. szóval én arra lennék kíváncsi hogy kinek milyen alvási stratégiája van, valami hasonló módon megközelítve mint ahogy én leírtamCsak attól félek hogy lassan oda jukadunk ki, hogy én vagyok a hibbant és miért nem megyek ''alvásszakértőhöz''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest