Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz DarkByte #32 üzenetére

Na az előző éjszakai alvásomhoz kapcsolódóan van egy két story-m.

Szóval, tegnap azon kaptam magamat, hogy elkezdem elmormolni az imát, aztán közben elkalandoztak a gondolataim azon amit előtte itt a fórumban olvastam. Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy amit közben mormolok, abban már jó félúton járhatok, pedig nem is figyeltem rá. De azt tudtam hogy nagy valószínűséggel helyesen mondtam amit mondtam. Valami ilyesmi lehet ez a multithread dolog, csak ez nem volt feltétlen akarattal. Viszont maga az ima, mint cselekvés már valószínűleg annyira megszokott, hogy ennyire automatikusan is megy már.

A másik dolog.. kicsit későn feküdtem már megint, így úgy terveztem majd most alszok egy jót délig. Hát volt kedves az emeleten lévő kisrác 9kor elkezdeni verni a radiátort (ne is mondjam hova kivántam :D), aztán már nehezen tudtam elaludni tőle. Na mondom, most a gép jól fog jönni hogy hangos (elnyomom vele a gyereket mint sörszagot az orbit ;] ). Bekapcsoltam, zene be, vissza az ágyba. Aztán rájöttem hogy ez így megint nem jó, mert figyelem a zenék szövegét. Mást nem volt kedvem keresgélni, ahhoz fáradt voltam, más terv kellett. Visszaugrottam a géphez, Winamp Equalizer elő, és a teljes középső sávot lehúztam.. csak az extrém magasok meg egy kis mély hallatszott ezután (tehát dob, cintányér, ilyesmi).. na erre simán el tudtam aludni még a számváltás ellenére is. És keltem 12 előtt 10 perccel :C

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák