- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Ez az időpontban való ébredés valóban működik. Én is próbáltam már. Lefekvés előtt tudatosítani kell, hogy pontosan mikor akarunk ébredni, majd azt is, hogy éppen mennyi az idő. 1-2 perces eltéréssel felébred az ember. Különösebben nagy gyakorlás sem kell hozzá. Persze jöhet a kérdés, honnan tudja a szervezet, hogy mennyi az idő? KIt érdekel, honnan tudja. Lényeg, hogy működik. Az óra működése kit érdekel? Lényeg, hogy a beállított időben csörögjön.
De mivel az emberben ketyeg a biológiai óra, ezért ha tudatosítjuk az agyban, hogy mennyi az idő és mikor akarunk felébredni, mindjárt van viszonyítási alapja. -
DarkByte
addikt
Ezt én már olyan magas fokon űzöm hogy bárhová beállíthatom a telefont, 10 perccel előtte mindig fent vagyok
Nagyon érdekes dolog ez is, legelőször akkor figyeltem meg mikor középsuliban kellett reggel időre kellni, ott is már sokszor fent voltam hamarabb mint megszólalt volna a mobilon az ébresztő. Kicsit lehet hiperaktívvá vált a biowekkerem.
Amúgy ha már itt tartunk. Én ha tudom hogy másnap fontos teendőim vannak, akkor valahogyan nem tudok 10 órahosszákat aludni, viszont ha pl. ünnepekben otthon vagyok képes vagyok délig aludni előtte való este 10-től. Lehet hogy erre is kihatással van a dolog. Mindenesetre én örülök neki hogy tudok így tervezetten ébredni. Igaz még megkockáztatni nem mertem hogy nem húzom fel a telefont, mert lehet hogy az a tudat, hogy a telefon csörögni fog kelt fel hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged