Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

Akár én is írhattam volna a cikket, mert dettó ugyanebben a helyzetben vagyok. Annyi kiegészítés, hogy már legalább 10 éve ez van. Most vagyok 27, már dolgozom, minden nap korán kelek, és annyira beállt a szervezetem erre, hogy még hétvégén se alszom többet, hanem kelek, amikor kelni szoktam. Rendszeresen sportolok, így testileg is teljesen lefárasztom magam, és mégse megy az alvás.

A fentiek alapján az egyedüli dolog, és ami összecseng a történeteddel az, hogy hiába dőlök le aludni, az agyam továbbra is kattog valamin, és ez nem hagy aludni.

Tényleg csak az a megoldás erre, hogy próbálj meg semmire se gondolni. Sok szerencsét ezzel, én 10 éve nem tudom kivitelezni ezt :DD

Szerintem ez is olyan sajátosság, mint a magasság, vagy a szemszín. Valakinek egyszerűen aktívabb az agya, és ezzel nem nagyon lehet mit tenni.

Az viszont nekem is feltűnt, hogy ha belemerülök egy olyan témába, ami nem nagyon igényel sok gondolkodást, akkor könnyebb azzal álmodni, és TALÁN mintha hamarabb el is aludnék. De fél óra forgolódás akkor is borítékolható minden nap.

Ami viszont érdekes, hogy nap közben, amíg zaj van és fény, könnyebben álomba merülök :DD Csak ki teheti meg, hogy délután aludjon..

Új hozzászólás Aktív témák