Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Akár én is írhattam volna a cikket, mert dettó ugyanebben a helyzetben vagyok. Annyi kiegészítés, hogy már legalább 10 éve ez van. Most vagyok 27, már dolgozom, minden nap korán kelek, és annyira beállt a szervezetem erre, hogy még hétvégén se alszom többet, hanem kelek, amikor kelni szoktam. Rendszeresen sportolok, így testileg is teljesen lefárasztom magam, és mégse megy az alvás.
A fentiek alapján az egyedüli dolog, és ami összecseng a történeteddel az, hogy hiába dőlök le aludni, az agyam továbbra is kattog valamin, és ez nem hagy aludni.
Tényleg csak az a megoldás erre, hogy próbálj meg semmire se gondolni. Sok szerencsét ezzel, én 10 éve nem tudom kivitelezni ezt
Szerintem ez is olyan sajátosság, mint a magasság, vagy a szemszín. Valakinek egyszerűen aktívabb az agya, és ezzel nem nagyon lehet mit tenni.
Az viszont nekem is feltűnt, hogy ha belemerülök egy olyan témába, ami nem nagyon igényel sok gondolkodást, akkor könnyebb azzal álmodni, és TALÁN mintha hamarabb el is aludnék. De fél óra forgolódás akkor is borítékolható minden nap.
Ami viszont érdekes, hogy nap közben, amíg zaj van és fény, könnyebben álomba merülök
Csak ki teheti meg, hogy délután aludjon..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest