- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibsa91
csendes tag
Új képek kellenek
-
BaLee
addikt
válasz
Avicularia #62 üzenetére
Ez egy régi térkép amit linkeltél. Az aktuálison 99% MO-i lefedettség és ugyanaz a térkép van alatta mint az I-GOban. Ráadásul a program is magyar nyelvű és magyar hang is van alatta.
Nem mondom, ha lehetne választani lehet én is az I-GO-t használnám de amíg nem lehet addig mindenben megfelel a TomTom is (IGOt nem próbáltam).
Csak azért írtam mert hülyeség amit írtál, hogy nincs normális navigáció symbianra.
Fórumokon amit olvastam ott nyugateurópában pl. sokan szívesebben használják a TomTom-ot a magyarok közül is. -
Avicularia
veterán
arról a programról beszélsz,aminek kb 40-45% lefedettsége van itthon?
mert a tomtom-nak kb.ennyi van ha jól tudom
szóval ne hasonlitsuk az I-go-hoz -
BaLee
addikt
válasz
Avicularia #17 üzenetére
Nokián jelenleg van a TomTom ami hasonló szintű navigáció, mint az I-GO. Sőt vannak akik jobban szeretik és inkább TomTomot használnak. Ráadásul ugyanolyan részletes térkép van hozzá mint az I-GOban szóval ezt a kérdést buktad.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
parandroid #53 üzenetére
''Szerintem ilyen méretnél''
Értsd: 2,8 hüvelyknél nem 3,5-nél. -
Dare2Live
félisten
igazibol nekem a cimmel van bajom.
kövnek meg egy subnotit hasonlitunk ehez és odairjuk hogy ez ahoz képest semmi.
Nem egy kategoria.
Mobilban meg a fél világnak nem erre van szüksége. Nekem sem. Egy 4gbs $299 8gbs $399es Iphone a maga méretével, sulyával ennél nekem sokkal jobb: ''A HTC ehe képest semmi.'' -
shark300
tag
Nem olvastam végig a cikket, de mintha nem jelezted volna a forrást: [link]
-
Alukard
senior tag
Én most jelenegel 1 HTY TyTN/Hermes készüléket használok WM6al, és elég sok minden átkerült erre a Kaiserből
(dialer, comm manager, today,....)
És csak annyit szeretnék mondani, hogy PDA-s piacon (az én meglátásom szerint) a HTC egy ha nem is teljesen (HP,...) de egyedi és vezető pozíciót tölt be a gépeivel. A megoldásaik (ha nem is feltétlenül egyezek ki az összessel) jók, és nem alaptalanok, lásd QWERTY billentyűzet, én már nem tudnék meglenni nélküle annyit használom, és gyorsabb is mint a kézírás felismerő és nem kell megtanulnom az írásmódot sem. Akárhonnan nézem a Kaisert minden téren fejlesztettek rejta a Hermes hez képes, csak a kijelzőn nem (és ez az egyetlen szívfájdalamam), de ha minden igaz akkor karácsony magasságában meg is lesz
Az iCrap -et meg ne is hasonlítgassuk egy egészen más kategóriába tartozó eszközzel. Mert még a port sem látja amibe leborulhatna a Kaiser után
1kis érdekes olvasnivaló haszonló témában (Angol): [link]
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A 190 g és a 19 mm nálam is a táska kategória, de arra már inkább egy 11''-os 1 kg-os subnoti kellene... Telefon helyett ez nem alternatíva. A Samsung i600-am alig tud kevesebbet, miközben 11,8 mm és 105 g. Sőt, QVGA felbontás mellett a 2,8'' kicsit már pixeles lehet.
Lesz még jobb készülék a HTC kinálatában, akár az idén is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
parandroid #37 üzenetére
Szerintem ilyen méretnél annyira (egyáltalán nem) nem gáz a QVGA.
Szinte észre sem lehetne venni a különbséget. Illetve igen: fogyasztásban és sebességben szvsz. sokkal vetné vissza a készüléket. -
<Adamsky>
nagyúr
Erről a Qualcomm® MSM 7200-ről tud valaki valamit?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mit tud egy Samsung 400 MHz -hez vagy egy Intel 520 Mhz-hez képest. Jó lenne valamilyen proci teszt...
Egyébként meg nagyon klassz a ketyere. Alig nagyobb mint a Trinity (P3600) és még bill. is van benne. -
parandroid
félisten
Használd egészséggel. Ez egy másik kontinens. Ezzel nem is csak arra célzok, hogy ha akanánk sem lehetne iPhone-unk, hanem arra is, hogy nem véletlenül nem erőlteti itt a cuccait az Apple. Nagyon más a mentalitás, és nagyon mások az igények. Sok embernek bejön az iFeeling, de összességében messze nem lenne olyan sikeres, mint odaát. Az Apple pedig nem akar idejönni sokadiknak, ha tudja, hogy első úgysem tud lenni.
p -
blunt
aktív tag
nem akarlak elkeseriteni, de en itt kint at&t elofizeto vagyok, iphone-om van, es ennel jobb keszulekem meg nem volt.iszonyat kecses, karcsu, szep, konnyen kezelheto, es szamomra hasznos. arrol nem is beszelve, hogy majdnem fele olyan konnyu, mint a te ''iphone verod''
-
bambano
titán
[link]
nicsak nicsak. szó szerint ugyanez a cikk máshonnan, egy nappal korábbról.
most vagy te írtad azt is, vagy ... -
Klemice
senior tag
200 rugó nem semmi :S
annyiért már fasza notit kapok és megmaradok a mio p550 és samsung e720 kombónál -
MIFtIli
aktív tag
Nekem egy pda az mindig is nagy kijelző,gyors processor, hosszú üzemidő, cf-sd, és mindenféle hálózatot ismerő készülék (kivéve gsm). Ilyet nem gyárt senki, hiába várok rá...
(Volt egy nagyon jó: Loox 720, ha lenne 3gvel az lenne az igazi..)
nem tetszik a neve =)
[Szerkesztve] -
Crystalheart
őstag
Eh, én mindig úgy vagyok vele: egy telefonnal lehessen telefonálni, címeket tárolni meg SMS-t írni.
(És ezeket is alig használom... Internyet, ugye.
) Minden másra ott a notebook.
Igaz, az zsebben nem fér el.
-
_seth_
veterán
[link]
A forrást megjelölni szerintem nem ártana persze ha te vagy az a Harangi László aki azt a hírt írta akkor nem szóltam -
Peet210
őstag
Mint PDA-nak elkell a 3,5'' de mint telefon inkább 2,8'' (hogy a kézben is elférjen). De felbontás már lehetett volna vga, ebben egyetértek. Drágának meg azért drága mert pl. én nehezn tudnék kiköhögni ennyi pénzt (persze ez érvényes a többi hasonszőrűre is), de többihez képest már elfogadható az ára. Persze ez egyéni szoc. probléma
.
footy
Ebben nincs GPS és qwerty bill. Persze akinek ez nem fontos annak biztos jó választás, de én pl. már a qwerty bill hiányát nehezen viselném. -
footy
addikt
Én megvárom ezt:
[link]
Meizu M8
Szubjektív, de szerintem sokkal szebb az iPhone...
A tudása megint más. Kinek mire kell...
Hajdanán volt 200g-os telefonom, de inkébb az iskolatáskában hordtam mint a zsebemben -
Avicularia
veterán
válasz
parandroid #37 üzenetére
Én viszont nem szívesen nélkülözném már a GPS-t, a WM6-ot pedig megintcsak alapnak tekintem már egy PDA esetében. Amitől félek, az viszont a visszalépés a mostani 640x480@3,5''-ről 320x240@2,8''-re...
tökéletesen egyetértek veled,nem kellene ez a visszatérés a qvga-ra
nem mondom legyen olyan is ,de gyártsanak már normál méretű vga kijelzővel is cuccot -
varga911
senior tag
válasz
parandroid #37 üzenetére
Ez meg a másik, egyszerűen nagyon kevés minden szempontból legjobb készülék van, ennek például pont a kijelzője mutat visszafejlődést... Ekkora pricetag mellett mégha egy picivel többe is kerül nem jelent nagy problémát, és azt is elmondhatná magáról hogy VGA kijelzős.
-
parandroid
félisten
-
varga911
senior tag
válasz
parandroid #35 üzenetére
Elismerem, kicsit a saját igényeim szem előtt tartásával írtam a hozzászólást, mert pl. gps-re nincs szükségem, és ilyen ''fapados''' smartphoneokat olcsóbban is be lehet szerezni.
-
varga911
senior tag
Kicsit borsos az ára, dehát az is le fog menni egyszer. Az a legfőbb baj amúgy az ilyen smartphone/pdákkal hogyha az embernek egyszer volt ilyenje, akkor ''rendes'' mobilt már nem akar többé venni.
-
Phantom Lord
aktív tag
Jó telefon meg minden, de semmi értelme az iPhonehoz hasonlítgatni. kb olyan, mintha egy Z4-et hasonlítanál egy G-klasse Mercihez.
-
Nimrod
addikt
válasz
parandroid #23 üzenetére
Az Apple nem csak az iPhone-hoz ajánl rengeteg kiegészítőt, hanem a Pod-okhoz is már egy jó ideje. iPhone talán kettő vagy három generációval később lesz ütőképes és kiforrott, addig csak koncepcióalap.
-
Peet210
őstag
Ez igen. Nyerő készülék. Csak hát az ára...
Látom szóba került a kamera is. Szerintem egy ilyen készülékekben nem a kamerát kell nézni az a legultolsó szempont. Mobil adatkommunikáció terén viszont sokat nyújt és ez egy nagyon fontos dolog. Nagyon jó, hogy qwerty is van benne. Gyors, kényelemes, megbízható és szórakoztató kezelés. Ez a négy dolog a fontos. Nekem mindenesetre nagyon tetszik (és jó, hogy a TouchFlo is belekerült). -
DarkByte
addikt
Nos végigértem a teszten. Kicsit ugyan rózsaszín szemüvegen át nézi a cikkíró ezt a készüléket; egyetlen hibájának a kicsit nehéz súlyát hozta fel. Viszont a review szerint ez a telefon HSUPA (!) képes is. Tényleg igazi mindent bele okostelefon. Gondolom az akku idő lesz még az ami a féktelen szabadságnak korlátokat szab
-
DarkByte
addikt
Hajjaj.. ez a telefon gyönyörű és nagyon jónak tűnik. [link] (Részletesen még nem olvastam át a tesztet) És a fényképek tényleg jól sikerültek, élesség és zaj viszonyban simán hozza a k750i-t szerintem, csak 3Mpixelen. A vakut meg tudom bocsájtani hogy nincs. Segédfény nem érne semmit amúgy sem, xenon vaku meg már végképp álom lenne szerintem. Várom a Mobilarena tesztet róla, bár ilyen árak mellett ez is egyenlőre csak a vágylistámon szerepel
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Avicularia #17 üzenetére
elvileg van rá olyan, N95-höz feláras plusszba. én még nem láttam milyen.
-
parandroid
félisten
Talán telefonos szolgáltatók 1-2 éves szerződéssel még olcsóbban adják. Meglátjuk. Jövőre úgyis esedékes egy telefoncsere, legfeljebb a PDA-t is eladom.
Egyébként kezdettől fogva ez volt a véleményem az iPhone-ról: érdekes cucc, de inkább kultusz-, és koncepcióteremtés, mint munkaeszköz és hétköznapi társ. Nem ő maga lesz az érdekes, hanem a hatása a többi gyártó hétköznapi modelljeire.
A másik erőssége az iPhone-nak (ahogy minden Apple cuccnak) a kiegészítők gazdag tárháza. Épp nézegettem a 2007/10 Mac Magazine-t, és elképesztő, mennyi cuccot ajnlanak hozzá. Más gyártó ilyen szinten labdába sem rúghat, pedig igazán belehúzhatnának.
p -
Bash
őstag
válasz
Avicularia #13 üzenetére
Netes akciós ára 150000 HUF nettó, de volt aki okosabb volt, és előrendelte 145000 HUF nettóért: [link]. Egyébként ők 40 db-ot rendeltek és szeptember 24-én érkeznek az első darabok az országba.
-
Kephamos
addikt
Én semmiképpen nem vennék ilyet. A billentyűzet meg felesleges. Simán jobb a kézírásfelismerő, legalábbis amiket eddíg próbáltam.
-
Wise
csendes tag
válasz
Avicularia #17 üzenetére
az I-go-val megfogtál...
-
Digital
addikt
Venni kéne nem?
-
Avicularia
veterán
igen pld.annyival többet tud
meg a beleintegrált vevő jól tud jönni néha,nem kell külön az is magaddal cipelned
hitvitába nem akarok belemenni,de én sokkal jobbnak tartom a ppc oprendszert,mint a nokiákét,amit te kedvelsz
majd akkor gyere a nokiával ha lesz rá olyan szintű navigáció mint az I-go
[Szerkesztve] -
Wise
csendes tag
válasz
Avicularia #14 üzenetére
jó akkor mivel tud többet pl egy E65-nél? hiányolom az újítást már egy ideje...veszek a telefonomhoz egy gps vevőt és ugyan ott vagyok vagy mondjuk egy n95nél mivel tud többet? h tapogathatom a kijelzőt?
-
Wise
csendes tag
szerintem léteznek a piacon jobb kamerával rendelkező mobilok is ha ezt nézzük például akkor itt is kell kompromisszum bár én nem vallom hogy sokat kell várnunk egy telefon kamerájától de tudjuk h már régóta vannak a piacon ennél jóval jobb kamerával szerelt példányok
mi újat hozott ez a PDA-telefon? szép meg jó csak hiányolom az újítást
[Szerkesztve] -
Avicularia
veterán
szuper a készülék,egyedül a kicsit nagyobb és vga kijelző hiányzik belőle számomra.
ha sokára jön ki az omni,akkor elgondolkodok rajta,hogy vissza tudok-e állni vga-ról qvga-ra -
Wise
csendes tag
nem sokkal tud többet mint egy n95 sőt...és a kijelzője se vmi nagy dobás
szerintem nem sok fjúcsör van benne...
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Gratulálok a cseppet sem flamekeltő címhez.
-
elit_hun
őstag
várjuk meg a végleges árát
-
Stiky
senior tag
Hmmm, fincsi.
Remélem hamar lesz teszt róla -
ALI_G
veterán
én ettől még nem dobok hátast, hiába jó. Sok sima mobil van ami majdnem ennyit tud és 1 éve piacon vannak...
-
peba0706
csendes tag
Hát igen, remek példája annak, hogy az iPhone is holmi Apple-sztárolás.
Ez a kütyü viszont frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest