- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
parandroid #53 üzenetére
''Szerintem ilyen méretnél''
Értsd: 2,8 hüvelyknél nem 3,5-nél. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
parandroid #37 üzenetére
Szerintem ilyen méretnél annyira (egyáltalán nem) nem gáz a QVGA.
Szinte észre sem lehetne venni a különbséget. Illetve igen: fogyasztásban és sebességben szvsz. sokkal vetné vissza a készüléket. -
Avicularia
veterán
válasz
parandroid #37 üzenetére
Én viszont nem szívesen nélkülözném már a GPS-t, a WM6-ot pedig megintcsak alapnak tekintem már egy PDA esetében. Amitől félek, az viszont a visszalépés a mostani 640x480@3,5''-ről 320x240@2,8''-re...
tökéletesen egyetértek veled,nem kellene ez a visszatérés a qvga-ra
nem mondom legyen olyan is ,de gyártsanak már normál méretű vga kijelzővel is cuccot -
varga911
senior tag
válasz
parandroid #37 üzenetére
Ez meg a másik, egyszerűen nagyon kevés minden szempontból legjobb készülék van, ennek például pont a kijelzője mutat visszafejlődést... Ekkora pricetag mellett mégha egy picivel többe is kerül nem jelent nagy problémát, és azt is elmondhatná magáról hogy VGA kijelzős.
-
varga911
senior tag
válasz
parandroid #35 üzenetére
Elismerem, kicsit a saját igényeim szem előtt tartásával írtam a hozzászólást, mert pl. gps-re nincs szükségem, és ilyen ''fapados''' smartphoneokat olcsóbban is be lehet szerezni.
-
Nimrod
addikt
válasz
parandroid #23 üzenetére
Az Apple nem csak az iPhone-hoz ajánl rengeteg kiegészítőt, hanem a Pod-okhoz is már egy jó ideje. iPhone talán kettő vagy három generációval később lesz ütőképes és kiforrott, addig csak koncepcióalap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest