- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
knifemaster #65 üzenetére
Aki már olyanokra is figyel, hogy mit iszik, az feltehetőleg nem dizsibe és nem sarki krimóba jár ám szórakozni. Valamivel igényesebb helyen pl. nem is fognak neked csak palackozott bort adni, onnantól meg már tényleg csak rajtad múlik hogy mennyire ismered fel a szart.
-
Akheron
senior tag
válasz
knifemaster #67 üzenetére
Ez a mai nap legbonyolultabb kérdése eddig. Igazából nem tudom; a saját látásmódom alappillérei által diktált magatartás ez, így azt gondolnám, hogy a halálom napjáig kitart. De ha eljutok oda, ahol sem célok, sem akadályok nincsenek, talán mégis megváltozik.
(Nem kell semmi szélsőségre vagy megnyomorodásra gondolni; egyszerűen csak távol vagyok attól, amitől távol érzem jól magam.) -
Akheron
senior tag
válasz
knifemaster #65 üzenetére
Én remete vagyok.
-
divot
veterán
válasz
knifemaster #31 üzenetére
Dehogynem, igyon, én ebben (is) egészen liberális vagyok.
A baj az, hogy tényleg nagyon hiányzik az alkoholkultúra. Ezt saját bőrömön tanultam meg, pedig én egy bortermelő vidék közepéről származom, és mégis, mivel a szüleim generációjánál már hiányzott ez az egész - volt a szovjet piacra termelt félédes, és kész -, olyan huszonöt éves koromig a félédes vörösbor kólával megbolondítva jelentette a borkultúrát.
Egy történelmi borvidék központjában...Illetve
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
knifemaster #29 üzenetére
Jó irányba tapogatózol, csak megálltál az út elején, az a baj.
Ugyanis ha nem létezik ivászati kultúra - nálunk mostanában kezd kialakulgatni -, akkor a fiataloknak sincs mintája. Ha az ember azt látja otthon, hogy a bor, vagy az igazi pálinka a gasztronómia szerves része, akkor másként fog az alkoholhoz viszonyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest