- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #179 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Te, Kalandor és még néhányan ezt a fajta jogalkalmazást helyesnek tartjátok, anélkül, hogy meg tudnátok mondani, mi alapján kellene ezt bárkinek tudnia, hogy ebben az esetben lop.
Annyira ritka eset az, hogy ebből komoly probléma adódjon, hogy jelen pillanatban bármilyen megoldást jónak tartok.Ha majd sokszor lesz ebből probléma, akkor majd kaphat egy külön PTK bekezdést ez a kérdéskör.
-
-
erdey_a
addikt
válasz
Evilangel #170 üzenetére
ezt nem tudom...
Én mondjuk csak 1milla körüli ill. feletti összeget vinnék be, azt is csak akkor, ha van esélye, hogy rajtam keresnék.
Szökőév február 29-én, hajnali 4 óra 9 perckor, teliholdnál a hortobágy közepén egy csészeallj mellett talált 1 milliárdot tuti nem jelentenék be -
bozont
veterán
válasz
Evilangel #155 üzenetére
Valamilyen szinten igaza van mindkét félnek. Az erre vonatkozó jogszabályokat én is már elég elavultnak tartom, nemártana újragondolni őket, kibővíteni.
Szerintem korlátozásokkal könnyen megoldható lenne az is, hogy elkülönítsünk egy kevéske sávszélességet bárki számára (egy 5-6 kb/s elég is lenne böngészni meg ilyesmi). És itt jönnek képbe megint a szolgáltatók, mielőtt bárkit is felelősségre vonnánk, nekik megadni a szükséges információt és segítséget. -
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #114 üzenetére
Mondom, itt az számít, hogy mit mond a bíró, hiába variálunk itt különféle analógiákkal.
Elég szűk azoknak a dolgoknak a köre, amiről feltételezhető, hogy ingyen használható, hogy szándékosan elérhető bárki számára. A többi lopásnak vagy jogosulatlan használatnak minősül. A vezetéknélküli hálózat is alapból ilyen, még akkor is, ha van rá ellenpélda.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest