- Bluetooth-headsetekről általában
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #179 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Te, Kalandor és még néhányan ezt a fajta jogalkalmazást helyesnek tartjátok, anélkül, hogy meg tudnátok mondani, mi alapján kellene ezt bárkinek tudnia, hogy ebben az esetben lop.
Annyira ritka eset az, hogy ebből komoly probléma adódjon, hogy jelen pillanatban bármilyen megoldást jónak tartok.Ha majd sokszor lesz ebből probléma, akkor majd kaphat egy külön PTK bekezdést ez a kérdéskör.
-
-
Vérboci
addikt
válasz
Evilangel #170 üzenetére
ezt nem tudom...
Én mondjuk csak 1milla körüli ill. feletti összeget vinnék be, azt is csak akkor, ha van esélye, hogy rajtam keresnék.
Szökőév február 29-én, hajnali 4 óra 9 perckor, teliholdnál a hortobágy közepén egy csészeallj mellett talált 1 milliárdot tuti nem jelentenék be -
bozont
veterán
válasz
Evilangel #155 üzenetére
Valamilyen szinten igaza van mindkét félnek. Az erre vonatkozó jogszabályokat én is már elég elavultnak tartom, nemártana újragondolni őket, kibővíteni.
Szerintem korlátozásokkal könnyen megoldható lenne az is, hogy elkülönítsünk egy kevéske sávszélességet bárki számára (egy 5-6 kb/s elég is lenne böngészni meg ilyesmi). És itt jönnek képbe megint a szolgáltatók, mielőtt bárkit is felelősségre vonnánk, nekik megadni a szükséges információt és segítséget. -
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #114 üzenetére
Mondom, itt az számít, hogy mit mond a bíró, hiába variálunk itt különféle analógiákkal.
Elég szűk azoknak a dolgoknak a köre, amiről feltételezhető, hogy ingyen használható, hogy szándékosan elérhető bárki számára. A többi lopásnak vagy jogosulatlan használatnak minősül. A vezetéknélküli hálózat is alapból ilyen, még akkor is, ha van rá ellenpélda.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest