- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sihto
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Hibás 8800 GTX-et vagy 8800 ULTRÁT keresek!!
Feltételek nincsenek,teljesen mindegy,hogy milyen!!
Jó árat fizetek érte!! (15-20k)
-
Béci.
csendes tag
Szia Lara nagyon ügyes a sufni tuningod, és énis valami ilyesmiben gondolkodok ezért hozzátok fordulok. A probléma természetessen az h a 8800GTX megsül odabent üresjáraton 100%-os venti mellet 61-65°c de pl a Crysis alatt a gyárilag beálitott teljesítményel 5 perc alatt eléri a 85°c-t és riaszt a Smart Doctor ha az öszes órajelet leveszem (GPU 375;Shader 880;Memory 1400) akkor még kibirja a játékot 80°c alatt de így is 75-78 sőt amióta a 7300 helyére beraktam a gépben lévő öszes érzékelő átlagossan 3-4 fokkal többet mutat tehát a ventilye valamilyen megfontolásból a gépházba fúja a levegőt vagy a "légcsatornás" borításon lévő sok lik-lukon a gépházba áramol ki a levegő a hátulja helyett.
Arra gondoltam h befoltozom a lyukakat (szigszalag, keménypapír stb) hogy a levegő csakis a bordákon keresztül a gépház hátulján juthasson ki, szerintetek a gyári ventillátor elég jó lenne és ki tudná tolni a meleget vagy ugyan úgy benn ragadna a géházban és még a ragasztó/papír is rásülne? és ha sikerülne érne egyeltalán valamit? -
koob
senior tag
válasz
Stalker-2572 #43 üzenetére
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
laragirl83 #30 üzenetére
szia lara!
csak kérdezném hogy mennyire nehéz leszedni azt müanyag boritást?
ez lejön esetleg roncsolás nélkül is?
meg az a kép a hr3 az tényleg feljel lefelé kell felszerelni?
ez is izgi kis irás lett!
ilyen drasztikus lépésen még nem gondolkodtam de ha elszánom magam nekem is modolni kell a hütést! mert gondolom a hütés egy forma gts-gtx és akkor nekem is ugyan olyan alacsony hatásfoku mint régen a tiéd. -
tokyofej
csendes tag
Te télleg csaj vagy? Respect!
-
Harang
tag
válasz
Dr. Romano #39 üzenetére
Elnézésedet kérem, elbeszéltünk egymás mellett. Most h visszanéztem mit írtam eléggé nyers lett, csak nem akartam megint abba a hibába esni h minden sor végén smiley van(3).Szóval nem gondoltam komolyan ...
gratulálok magunknak!!!
Nah a lényeg h nem sértődésből írtam, csak ilyen hülye a felyem.
Nah semmi támadás, ennek következtében semmi védekezés, csak fórum és nah.
Nah kicsit fáradt vagyok meg éhes... szóval léc és nah.
Írtam már h nah?
Meglehet, de ez engem nem zavar.
Engem se, én jól el vagyok itt. Mint a jó kocsma: jó emberek, jó beszélgetés. -
Gr3ddy
tag
válasz
Dr. Romano #40 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
Üdv kedves PHtárs!
Hadd gratuláljak neked én is, hogy a poénomra azt hitted, hogy én komolyan gondolom.
Igen, lehet lemaradt egy ''szmájli'', de ha az állításaimat igazolni szerettem volna, akkor erre fórumnak nem a PH!-t választom, hanem egy olyan weboldalt, ahol komolyan foglalkoznak ezzel a témával.
Ja, és nem értelek, hiszen éppen védeni akartalak azzal a hsz-el nem pedig támadni.
Úgyhogy továbbra sem teszem, csak a lényeg: nem kell mindent komolyan venni!!!
''Ez is egy tipikusan olyan topik, amit azok tartanak életben akiket egy mondat erejéig (sem) érdekel a téma, vagy annyival kivesézték azt.''
Meglehet, de ez engem nem zavar. -
Gr3ddy
tag
válasz
Dr. Romano #32 üzenetére
Öregem rohadt nagyot tévedsz, én elég sok lányt ismerek akinek átlagon felüli gépe van és igen is tudják mi micsoda
[Szerkesztve] -
Harang
tag
válasz
Dr. Romano #33 üzenetére
Kedves PHtárs!
Gratulálok neked is: 2 állításodból 2 bukta! Szellemi és fizikai betegségem is van (szellemi bonyolult, fizikai meg neurológiai jellegű komplikált migrénként orvosilag elkönyvelve, általam kicsit ferdeszemmel nézve az orvosi szakvélemény...nemszámít).
Második állítást sztem nagyon nem kéne hangoztatni sokan olyanok magukra vehetik, akiknek nem inge... sok ellenpéldát láttam már rá!
Ez is egy tipikusan olyan topik, amit azok tartanak életben akiket egy mondat erejéig (sem) érdekel a téma, vagy annyival kivesézték azt. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Stalker-2572 #34 üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Dr. Romano #33 üzenetére
Ezentúl apám betegeit ide fogom küldeni gyógyulni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Stalker-2572 #29 üzenetére
''ps.: szerintem nem is lány ''
Szerintem sem, nem sok lányt láttam GF 8800GTS-t moddolni. Általában az se tudják az micsoda -
Harang
tag
válasz
Dr. Romano #26 üzenetére
Félreértés ne essék! Nem tartom magam normális embernek!
hehe új oldalt nyitottam!
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
válasz
Stalker-2572 #29 üzenetére
nah végre, rolko, rá céloztam írásban
THX
karton meg azért került mert tök ocsmány és felesleges is. -
N_A_S
veterán
Itt pedig beszerelve, az új ventivel
A légterelő karton hh lekerült róla?Hétfőn valszeg meglesz a DFI Ultra-D és akkor már én is meg tudom csinálni a modot.
-
Stalker-2572
veterán
Nem ez az egyetlen hűtő, de nem is értem miért ''sufni'' az írás címe?
Ilyen értékekkel én nem szenvedtem volna. Nekem idle 70fok terhelve 85fölé nem megy jó esetben. És semmi baja. -
Harang
tag
Hölgyem, önnek: 1. Egy NAGY GRATULÁCIÓ jár! 2. Össze kéne szednie egy normális embert ( ?! - tudom a gép nem csal meg
)
Az írás biztos jó, de a képek magukért beszélnek és kissé korán van, talán majd olvasok is -
Muton
addikt
nekem így van a vga-n a hr-03.
csak nehéz egy kicsit a felrakni ebben az átnyúlós formában, de úgysem gyakran szedegeti az ember. egyébként a hűtő nagyon jó hatásfokú -
Jégkokó
veterán
Sosem értettem, hogy mi a jó abba ha vki 10 ventit rak a gépébe, nekem egy zalman proci hütőm van meg a videókártya gyári hütése, és egyálltalán nem hangos.De régebben volt egy oldalsó venti és iszonyat hangos volt tőle a gépem
-
vfo7
senior tag
válasz
laragirl83 #1 üzenetére
Te, és a régi venti mit csinál?
-
VR6-Fan
veterán
Szia!!
jó kis megoldás(grat az értelmi szerzönek!)
a gyári venti is megy?(onnan gondolom hogy bevolt dugva a csatija a képen.)
amúgy ha alacsony fordulaton járatnád a gyárit és készítenél egy borkolatot a bordára és a ventikra(úgy mint a gyári csak gondolom azt nem akarod szét szabni) akkor kitolná a meleget(szerintem)
-
GG888
senior tag
Szép a teszt meg minden, én inkább azon a barbárságon vagyok fennakadva, hogy a P5B Deluxednak a ch hűtésérő leszedted a borítást....kétségtelen, igy jobban vezeti a hőt.
Amúgytélleg szép munka, nem túl hosszú, de tömör, és benne van a lényeg
Üdv, -
Mákos7észta
aktív tag
Igen, igen, ez nekem is nagyon tetszik, ki is próbálnám, de pontosan hogyan is applikáltad fel a ventit? Vagyis pontosan hogy is csináltad? Érdekelne, mert amint látom jobban értesz hozzá, mint én
A cikk(jeid)hez meg gratula
-
gfefe
őstag
Érdekes hűtés nem mondom, de ennyi pénzért nem lett volna egyszerübb ordasival csináltatni 1 blockot rá és nesze neked had szóljon
-
aginor
veterán
A képen nem egy HR-03 plus van, hanem, ''csak'' egy sima HR-03.
-
elit_hun
őstag
válasz
Yushchenko #10 üzenetére
Az mondjuk igaz
De mondjuk nem mindenki akar procihűtőt tenni a VGA-ra
(mondjuk én akarok)
-
Yushchenko
őstag
jó ronda lett
-
cizoe
őstag
Én speciel szeretem hallani, hogy ''működik'' a gép.
-
sh4d0w
félisten
''...feltehetően a steam processzorok adták meg magukat...''
Nem steam (gőz), hanem stream (folyam)...
[Szerkesztve] -
Rocko
tag
űűű majd egyeszer azt is megmérhetnéd milyen hangos a géped látom van benne cucc rendesen... amikor én telepakoltam ventikkel olyan hangja volt mint egy traktornak
de azért grat támogatom a sufnizást -
Nem tartom szerencsésnek, ugyanis így nem igazán tolja ki a hűtő a meleg levegőt a házból, és ez hosszabb terhelés alatt megbosszúlja, mivel nagyon felmelegszik a házban a levegő, és így már nem lesz hatékony a hűtés.
-
elit_hun
őstag
wow, ez nem semmi
Én egy CPU hűtőt akarok majd rárakni a VGA-mra
-
laragirl83
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest