- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ez attól függ. Ha előfizuval veszed nem biztos, hogy drágább egy iPhone. Touch-ot meg nem vehetsz úgy, max részletre.
Azért mondtam, hogy attól függ. Vannak akiknek még a 10E-s előfizu is kevés egy hónapra. Ha meg hűségprogramon/Aranykártyán belül vagy mit tudom én mi van a T-nél mellett veszi az ember akkor lehet még annál olcsóbb is.
-
Xaels
félisten
Jobb mozizni, csak hangja nem volt úgy meg olyan mindegy. Charlie Chaplint hamar meg lehet unni
(Ez volt vele a legnagyobb bajom, hogy halk volt)
Akkoriban még wifi hotspotok sem voltak valami sűrűn, sokat nem ért a beépített wifi és a böngésző, pláne mert én mindig mozgásban vagyok.
-
Xaels
félisten
Az első generációs Touch konkrétan semmire sem volt jó. CX300-al használtam és konkrétan full hangerőn kellett használnom, hogy megfelelően hangos legyen. Télen az elfagyott ujjaimmal nem tudott mit kezdeni. Naponta tölthettem, volt hogy többször is. FM rádió nuku. Bővíthetőség nuku. iTunes-hoz való kötöttség és sorolhatnám tovább.
Ezzel szemben a D2-t fél hangerőn is bőven elég használni, 45-50óra egy feltöltéssel, bővíthető, FM rádió ha az kell, egyszerű Mass Storage mód, fizikai kezelőszervek stb... Zene hallgatásra sokkal jobb választás volt akkoriban és mai napig tökéletesen működik.
(#17) Youri: konkrétan az első generáció másra sem volt jó. A gyenge hangerő miatt menet közben filmre alkalmatlan volt. Akkoriban nem nagyon volt AB / CTR / WOG még.
-
Xaels
félisten
1. generációssal próbálkoztam, csodálom hogy nem halt ki a széria mert több sebből is vérzett. 3hónap után le is cseréltem egy COWON D2-re amit mai napig nem cserélnék le semmire(max egy drágább COWON-ra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged