Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
Jó a cikk, remekül eligazít
-
Milgram1
aktív tag
jo lett
samsung processzor vicces mert az apple most pereli a samsungot -
kromatika
veterán
nagyon jó és érdekes cikk.köszi.
-
Dunbar
senior tag
Várom az 5. gent, ha nagyobb kijelzővel jön akkor az lesz, ha nem és nem éri meg az új az árkülönbséget akkor egy 32/64-es 4. Az egyetlen dolog, ami miatt egy iPod touch + butatelefon nem válthatja ki az okostelefont/iPhone-t az a vészhelyzetben internetelérés 3G-n, navigáció. Tetszik sok minden az iOS-ben, de iPhone túl drága, WP7 mellé viszont jöhet egy iPod touch.
-
telescreener
tag
Én is úgy tudom, hogy mindenhol a nagyobb szám szerepel, és igaza van ragnar95-nak, már nagyon rég óta nem szé.x ma. van. mindig a nagyobb van elöl, wiki is így írja (3.5 in (89 mm), 3:2 aspect ratio, 24‑bit color depth, aluminosilicate glass-covered LED-backlit LCD, 960×640 px at 326 PPI)
-
Ragnar95
félisten
válasz
richardstark #44 üzenetére
Mint azt már leírtam, MINDEN telefongyártó így írja ki a felbontást, nézd már meg bármelyikük honlapját...
-
richardstark
csendes tag
válasz
telescreener #42 üzenetére
Nem én vettem észre, én is már csak okoskodtam, mert eddig szélesség x magasság volt, viszont alma nagyobb számmal kezdi az eszközeinél.
-
Ragnar95
félisten
válasz
richardstark #41 üzenetére
Mindenhol függőleges x vízszintes pixelben adják meg a felbontást, gondolom azért, h a nagyobb szám szerepeljen elöl, mint a monitoroknál...
-
telescreener
tag
válasz
richardstark #41 üzenetére
Igen javítottam, csak eddig nem volt lehetőségem. köszönöm az észrevételt.
-
Youri
veterán
válasz
richardstark #39 üzenetére
Nézőpont kérdése, de tuti nem 960x480...
-
Xaels
félisten
Ez attól függ. Ha előfizuval veszed nem biztos, hogy drágább egy iPhone. Touch-ot meg nem vehetsz úgy, max részletre.
Azért mondtam, hogy attól függ. Vannak akiknek még a 10E-s előfizu is kevés egy hónapra. Ha meg hűségprogramon/Aranykártyán belül vagy mit tudom én mi van a T-nél mellett veszi az ember akkor lehet még annál olcsóbb is.
-
haxiboy
veterán
Szerintem teljesen felesleges ez az iPodcucc. Adják olcsóbban a telefont és mindenki azt fog venni
-
Touch-ko
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #30 üzenetére
Igen, szerintem az az egyik legszebb!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #30 üzenetére
Na az már igaz. Ezek nem fillérekért mennek.
-
4. generációs nekem is bejön, de sajnos kicsit borsos az ára...
-
MammoUTh
csendes tag
Én nagyon szerettem, nekem 2G-m volt 8Gb. Sosem volt vele semmi gondom, azon kívül hogy mindig kellett mellé egy telefon. Emiatt fél év alatt lecseréltem egy iphonera, aztán azóta sem tudok lekattanni az Apple kütyükről. Borzasztóan hozzám tudtak nőni, pedig korábban elképzelésem nem volt hogy mi a fenének kellene ekkora kijelző meg egyáltalán érintőképernyő. Az itunes függés szerintem csak a keleti régióban ilyen mumus. Én például imádom rendezgetni az MP3 gyűjteményem tagjeit, boritókkal stb. meg nagyon használható funkciói vannak, bár az elején utáltam én is (foobart használtam).
-
zsoma92
csendes tag
3GS mellé kellett egy nagy tárhelyű valami ezért egy ideig egy 64 gigás 3. generációst nyúztam, jó kis kütyü. Bár azóta már váltottam a kettő helyett egy 32-es i4-re.
Amúgy már rég volt Touchom, de mintha rémlene, hogy a 3. generációsban is lett volna hangszóró...vagy tévedek?
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
karl_fischer #23 üzenetére
Na az meg az Apple "hülyesége". A Samsung nyomta neki a procikat, erre így reagálnak? Ámbár üzletben nincs barátság
-
karl_fischer
aktív tag
Azért érdekes, hogy sokáig Samsung procikat használtak, most meg pereskednek egymással.
-
Xaels
félisten
Jobb mozizni, csak hangja nem volt úgy meg olyan mindegy. Charlie Chaplint hamar meg lehet unni
(Ez volt vele a legnagyobb bajom, hogy halk volt)
Akkoriban még wifi hotspotok sem voltak valami sűrűn, sokat nem ért a beépített wifi és a böngésző, pláne mert én mindig mozgásban vagyok.
-
Xaels
félisten
Az első generációs Touch konkrétan semmire sem volt jó. CX300-al használtam és konkrétan full hangerőn kellett használnom, hogy megfelelően hangos legyen. Télen az elfagyott ujjaimmal nem tudott mit kezdeni. Naponta tölthettem, volt hogy többször is. FM rádió nuku. Bővíthetőség nuku. iTunes-hoz való kötöttség és sorolhatnám tovább.
Ezzel szemben a D2-t fél hangerőn is bőven elég használni, 45-50óra egy feltöltéssel, bővíthető, FM rádió ha az kell, egyszerű Mass Storage mód, fizikai kezelőszervek stb... Zene hallgatásra sokkal jobb választás volt akkoriban és mai napig tökéletesen működik.
(#17) Youri: konkrétan az első generáció másra sem volt jó. A gyenge hangerő miatt menet közben filmre alkalmatlan volt. Akkoriban nem nagyon volt AB / CTR / WOG még.
-
aizen92
addikt
nap mint napp használom 2. generáció óta és imádom!!!! nagyon nagyon várom az itouch 5. generációját !!!!!
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #10 üzenetére
Erről beszélek. Kimondtad a választ. 1 vas, oszt orrvérzéssel ezen dolgozik boldog-boldogtalan. De anno Isten tudja, hányféle és milyen hardveren futott ugyanaz a symbian. Az SX1-es Siemens pl agyonverte a Nokia 3650-est, holott elméletileg ugyanaz a 6.1 futott rajtuk, a vas is majdnem megegyezett, de itt a gond, h nem egészen. Mindegy, sajnálom, a nokiaprogramok.hu-n elég aktív voltam anno, de nem léptem be 2-3 éve...
Az nem indok, h könnyű az apple-nek, mert csak egy hardvere van. Neki így jó, meg sok millió embernek így jó. -
Xaels
félisten
1. generációssal próbálkoztam, csodálom hogy nem halt ki a széria mert több sebből is vérzett. 3hónap után le is cseréltem egy COWON D2-re amit mai napig nem cserélnék le semmire(max egy drágább COWON-ra).
-
xlife11
senior tag
Én egy 3G 32GB-t nyúzok iOS 5.1.1-en, teljesen korrekt, főleg hogy aprópénzért vettem.
-
quailstorm
félisten
Alapjaiban 2004 óta, egyébként 2001 óta nem nyúltak a Symbianhoz. Ezen én is meglepődtem. Viszont sok téren veri a mai napig az iOS-t. Az ok egyszerű, van az iPhone, meg a többi készülék. iPhone-ból most is van 3 féle és kész. Arra könnyű fejleszteni jó hatásfokkal. Akkor izgultak be a symbianra is jobban az N8 C7 érában a szoftvergyártók(gameloft), amikor ugyanazt a telefont árulták más házakban. Hardverre nehezebb programozni, de a végeredmény sokkal gyorsabb mint bármilyen emulátor. Ugyebár a platformok közti különbséget az Androidnál a virtuális géppel akarták eltüntetni. De ez egyre kevésbé sikerül nekik.
A Symbian az ARMv4-es érában volt nagy ász, az N-gage még az első kiadású Nindendo DS-t is veri. Aztán egyre inkább lassult a fejlesztés. A másik amivel az N95-öm pórul járását lehet magyarázni, hogy akkor még nem volt másik symbis 3D gyorsítós telefon, és nem érte volna meg fejleszteni.
Egyébként az első telefon ami meggyőzött arról hogy a kapacitív érintőképernyő only nem hülyeség, az a Nokia 701 volt. A Belle az jól esett, de későn jött, nagyon későn. A galaxy S2 nekem nem volt meggyőző, gyors, de nem eléggé, és nem elég prémium. Na meg a touchwiz... nekem az olyan óvoda stílus, főleg az első kettő(1.1; 2.0) A 3-4 az jól használható, de a design akkor sem tetszik teljesen. -
Ragnar95
félisten
Jó cikk lett, grat hozzá
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #5 üzenetére
Valami oka csak van, h a symbian haldoklik, az iOS meg virágkorát éli. Lehet, h későn kaptak észbe. Pedig vagy 6 évet én is symbianoztam, de ma már nosztalgiázni se szívesen...
-
Youri
veterán
válasz
quailstorm #5 üzenetére
Nem bántásképp, de egy fél évtizeddel le vagy maradva...
-
Touch-ko
őstag
Nekem van egy elso generacios meg. Igaz csak 8GB-s, de a mai napig mukodik.
Az elso generacios Nanomrol nem is beszelve, ami szinten mukodik tokeletesen!
-
quailstorm
félisten
Akkor mást mondok, symbian-ra(S60v3) SEMMI értelmes, vagy komolyabb nincs, ami van az meg optimalizálatlan és alsókategóriás. Az NFS Undercover a java verzió openGL-lel, a Raging thunder és a crash bandicoot nitro cart meg elmennek software-ben is, csak berakták a GL-t hogy kinézzen valahogy. Ezen kívül vannak a quake-ek, amik elég bengán vannak optimalizálva. Meg egy techdemo amitől leesik az ember álla. És kb.: ennyi. Az N-gage 2 az nem színvonal sajnos.
-
Siera
senior tag
válasz
quailstorm #3 üzenetére
Szerintem, ha egy PC-Konzol exkluzív kínálatban szétnézel, sem "jobb" a helyzet.
Más szisztéma épül a rendszerek köré.. -
quailstorm
félisten
Roppantul furcsállom hogy ezen harmatgyenge modellek, aminek a rendszere sokáig szánalmas volt, és még most is hiányoznak belőle funkciók, hatalmas támogatást kaptak. Az MBX lite az egy semmi. Ennek ellenére a symbian bukott fel, pedig amikor megjelent az iPhone 2G, szerintem az N95 később N95-2 árnyékában elég gáz volt. Tudom ez iPod touch, de ez jutott eszembe a hardverről. Én kaptam software renderer fosjátékokat, ezek meg sok jóságot, pedig nekem van erőseb telefonom. Hát ennek nem tudok örülni.
-
Youri
veterán
960x640 a 4g felbontása
-
elpatkorado
aktív tag
Jó cikk, és a 4. genes Touch nagyon bejön, főleg fehérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest