Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
amikor hasznaltam, 2 eves konstrukcio volt, maga a telefon pedig alig volt tobb 1 evesnel. egy 1 eves telefon mar olyan elavult az apple-nel hogy nem szabad csodalkozni ha hasznalhatatlanul szar szoftvert adnak ki ra? es ha ilyet kiadnak ra, az kinek a hibaja ha nem az apple-e? egyebkent az osszes letezo iphone-bol legalabb 5 darab megfordult mar a kezeim kozott, szoval nem igazan mondhatod, hogy nem ismerem oket
az pedig, hogy "az iOS egy korlátozott szar" egy teny. egy teny nem arra valo, hogy barkit meg kelljen gyozni vele, mert nem vitakerdes. egy teny csak ott van, es mindenki azt kezd vele, amit akar. az en reakciom az volt, hogy eladtam az iphone-t es megcsak meg se fordult a fejemben, hogy valaha is ujra azt akarjak hasznalni, de ahany ember, annyi szokas. az, hogy rengeteg embernek eleg az iphone, az nem az iphone-t jellemzi, hanem sokkal inkabb a rengeteg embert, akiket sok mas is jellemez amugy, aminek a jeleit sok helyen eszrevenni.GALARDO: ha engem akarsz kirohogni, amiert nem vagy arra kepes, hogy egy ertelmes, nyelvtanilag helyes magyar mondatot osszerakj, akkor nyugodtan. egyeb esetben en nem eroltetnem tovabb ezt a dolgot a helyedben.
-
telya
aktív tag
nagyon jo, hogy latszik hogy soha nem hasznaltam ios-t annak ellenere, hogy tobb mint fel evig hasznaltam ios 4.0-4.2.1-ig az osszes verziot. egyebkent pont a rendszer korlatoltsaga volt a fo ok amiert valtottam, illetve a rendszer borzalmas lassusaga is bejatszott, amihez hasonloval mas os-en meg nem is talalkoztam. (3g-t hasznaltam)
a kerdesek felet tudatosan felreertelmezted hogy ilyen modon egy kevesbe szanalmas valaszt tudj rajuk adni. a kerdesek masik felere pedig a jailbreak volt a valasz, ami semmikeppen nem nevezheto legalis, elfogadott utnak. most arrol beszelunk, hogy hivatalosan mit lehet rajta csinalni. mert ennyi erovel azt is mondhatnad volna, hogy fel lehet ra tenni android-ot (mert tenyleg fel lehet, mivel opensource es valaki megcsinalta) es akkor mar nem is lesz olyan szar rendszer rajta. hivatalosan, jailbreak nelkul gyakorlatilag egy draga kirakattargy a cucc amivel semmi komolyat nem lehet csinalni, de meg jailbreak-el is zavaroan korlatozott mindenhol egy olyannak aki rendes okostelefonhoz, os-hez szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SzoftverPremium.hu
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest