- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Azert, mert pont ugy olvastak el, amit te irtal, mint te a cikket. Mert ugye ott volt benne, hogy a tok miatt van a felhajtas... Es akkor mindenki funkcios alfa-bata volt, meg en is... mer en is rad akartam rontani! Lecci' ne sertodj meg egyebkent!
Egyebkent a masik ok meg az, hogy neha jol esik a sajat kezunkkel eloallitani egy-egy hasznalati targyat!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát én sem láttam egyáltalán indokoltnak a durva hangnemet a többiektől, akik rádpirítottak.
Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk.
-
persil
nagyúr
Itt egyetlen félreértés van, azt pedig te követted el.
A cikk írója bumpert rakott a telójára, amit ráadásul csavarral kell rögzíteni és mivel nem akarta minden dokkolás előtt/után szétszerelni, ezért készített magának olyan dokkolót, amibe bumperrel együtt belefér a készülék.
"hanem hogy van egy prémiumkategóriás eszköz, amihez vagy utángyártott holmikat, vagy otthon gyártott eszközöket kell fabrikálni, mert a gyárti nincs, vagy nem elégíti ki a felhasználói igényeket."
Ezer +1 kiegészítő van hozzá, nem igen hiszem, hogy bármilyen másik készüléket tudnál mondani, amihez ennyiféle dokkoló(meg egyéb) van, de most nem erről volt szó, hanem, hogy a batár méretű fém bumperrel együtt szeretné dokkolni.Vagy te elvárod, hogy az összes létező bumpernek/toknak megfelelő dokkolót is külön lehessen kapni... ?
-
Dick81
tag
"még sincs hozzá olyan eszköz, amire szükség lenne."
Ez így ebben a formában megint csak helytelen állítás. Azért azt ne várjuk már el egyik gyártótól se, - bármennyire is ellenszenves - hogy több millió felhasználó, kismilliárd igényét teljes mértékben kielégítő kiegészítőt gyártson!
-
erdoke
titán
Ha jól értem, szerinted az összes többi felső kategóriás okostelefonhoz létezik gyári dokkoló? Én pont fordítva látom, eddig üdítő kivétel volt az iPod/iPhone, bár elég borsos árat kér érte az Apple. Tehát a szóban forgó készülékhez kapható legalább kétféle gyári dokkoló, emellett még több tucatnyi egyéb megoldás is. Viszont a nagy többségük a pucér készülékhez készült, tokkal nem használható. Ezért készített magának olyat, ami pontosan az ő kedvenc tokjával együtt fogadja a telefont.
-
Dick81
tag
De! Annyiba kerülnek!
Csak itt most nem bontatlan, hálózatfüggetlen i5-ről van szó!Miért akarod mindenáron bebizonyítani, hogy nem sikerült eljutni még a bejegyzés negyedik soráig sem!?
"A történet ott indul, hogy a hőn szeretett iPhone 3GS-emet lecseréltem egy használt 4-esre."
Ha utána néztél volna mielőtt bármit is leírsz, láthattad volna, hogy a 100.000 Ft sem érik el a használt i4-esek árai.
...de mindez részletkérdés.
mod:
ha tudsz olvasni és látod, hogy mi ez akkor miért kell baromságokat leírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged