- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Tebe
tag
válasz
Sk8erPeter #56 üzenetére
Leírtam a véleményem, ami mögött volt érv is. Amit aztán megcáfoltak. Ezzel semmi gond, a fórumo(ka)t ezért találták ki.
Csak azt az egyet nem értem, hogy - persze ez nem mindenkire vonatkozik - miért kell ilyen stílusban írni. Írja le, hogy szerinte így van, ezért és ezért.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de a legelső "tanuljál meg olvasni" típusú hozzászólás minden csak nem építő jellegű, a másikkal szemben elvárható tisztelettől meg aztán mérföldekre van.
Az elmúlt 5-6 évben tényleg ekkorát változott ez a fórum?
Itt így reagálnak általában ha az adott témában elsőre nincs pozitív vélemény - vagy ezzel most csak engem sikerült megtalálni?
Vajon a valóságban is ilyenek ezek az emberek? -
erdoke
titán
válasz
Sk8erPeter #25 üzenetére
A gyári dokkolón sincs hátul támasz, bár egy kicsit ugye belesüllyed, amikor rányomod. A gyári multi-készülékes dokkolóban egyébként cserélhető a betét, és van olyan, amivel bumperrel vagy tokkal is passzol a 4/4S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest