- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #208 üzenetére
Olyanokat mint a Te általad is említett AnTuTu, igaz?
Szuper hasznos alkalmazás, érdemes volt azzal pedáloznod. Mindegy, én befejeztem.
-
Xero
nagyúr
válasz
TechArtist #192 üzenetére
Tehát akkor a sw fejlesztő dögöljön éhen. Logikus...
Ha valaki vesz egy 100-200e Ft-os telefont, akkor ne az a pár euro essen már rosszul. Röhej..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #205 üzenetére
Live stream és Apple?
-
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #205 üzenetére
1, Facebook alkalmazás
2, Google Chrome
3, Origo alkalmazás (hogy egy hazai is legyen)Szerintem nem kell bemutatnom őket, hogy miért gyengébbek, mint az iOS verziók.
wassair21:
Félreérteted. A szemetet a sok live wallpaperre értettem. Ha azok nem lennének, kb fele lenne az alkamazásbolt kínálata. -
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #202 üzenetére
Igazán hasznos alkalmazások, és jó kis kibúvó szöveg. Most kezdjem el sorolni, hogy mi van iOS-re, ami Androidra nincs? Ráadásul ugyanannak az appnak az Androidos változata általában (nem mindig természetesen) sokkal igénytelenebb, gagyibb. Tablet alkalmazásokról nem is beszélve. Míg iPad-re nagyrészt minden megfelelően el van készítve, addig Android vonalon jóformán alig van normális tablet alkalmazás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #202 üzenetére
Most erre mit mondjak. Benchmark! Egyáltalán nem nélkülözhetetlen.
-
Daczy
aktív tag
válasz
Igazán konkretizálhatnád ezt a 3 alkalmazást.
Garantálom, hogy mindre mondok neked alternatívát iOS-en. Mellesleg az Android ingyenes repertoárjának 70%-a hulladék, értékelhetetlen szemét, szóval innen közelítve ott sincs túl sok ingyenes cucc. App Storeban ez az arány fordított.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #198 üzenetére
Szerintem nem rád értette, ha nem általánosságban beszélt.
-
Parallaxis
addikt
válasz
iOS-re rengeteg leárazás és adott ideig ingyenessé tétel van, ami a Play-en nem nagyon divat (iOS-re alig 10 eFt-ot költöttem és közel 2000 alkalmazás figyel az iTunes alatt, Androidon már lassan 30 eFt-nál tartok, és még 200 alkalmazásom sincs összesen).
Lehet, hogy Androidra megkapod ingyen, de tele van reklámokkal, amik bosszantóak és eszik a sávszélességet és az akkut (a reklámmentesítés sem mindig működik, no meg alapból root kell hozzá, amit sokan nem tesznek meg). iOS-re ugyanaz az alkalmazás 2-300 Ft, vagy, ha vársz pár hetet, akkor megkapod ingyen reklámok nélkül egy akció során.Az viszont rohadtul bosszant, hogy adott alkalmazás Androidos változata sokszor lényegesen gyengébb, kevesebb funkcionalitással bír.
Aztán mondom: szedd le torrentről
No ezért lesz mindig is másodlagos platform az Android a fejlesztők szemében.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ez megint olyan, hogy iOS felhasználóknál nagyobb a fizetőkedv. Magyarán pár száz forint nem vágja földhöz. Én is megveszem ami kell, droidon is! Tehát nem tudom ez miért probléma, fizetsz, vagy nézel valami alternatívát úgy is van még pár száz olyan.
Sok minden van mindkét platformon nagyon kevés az ami nincs iOS-en, de van droidon. Inkább fordítva szokott lenni.
De most már kíváncsi vagyok mi az, ami nem volt rá.
-
erdoke
titán
válasz
Jaja, szívasd csak a fejlesztőt, hogy a továbbiakban is iOS-re adják ki előbb a játékot...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #188 üzenetére
iOS-re is rengeteg ingyenes program van.
Nem mondanád ezt, ha ismernéd jobban.
Nyilván persze nagy érvágás, hogy Angry Birds fizetős.
MAC az más az MAC. mindig is drágább volt mint egy PC, de ha elvonatkoztatsz a felártól, akkor láthatod, hogy nagyon is jó.
-
DS39
nagyúr
válasz
TechArtist #158 üzenetére
inkább Shame
egyébként ma hánykor mutatják be a drágaszáágot?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
TechArtist #166 üzenetére
Hardveresen elmarad, mégis folyamatosabb a rendszer, mint bármelyik droidon. Ennek az árát kérik el, ha úgy tetszik.
Ez a 4.2/4.3 óta nem "röcög" dolog meg minden alkalommal előjön, mikor kijön egy frissebb verzió, és meglepő módon mindig onnantól smooth a rendszer. -
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #166 üzenetére
De nem adja, ahogy a többi terméküknél sem adja. Ezt fogd fel mint márka sarcot! Az alma mindig is drágábban adta "ugyan azt". És a hardver meg nem minden, ez nem PC hogy az i7 mennyire tuti az i5-höz képest.
Bár téged biztos az érdekel, hogy például mindig több mag legyen, mert hogy az mennyire gyors, a fenéket! Az i5 a két magjával smooth-abb mint bármelyik robot, és ezt mind robotos mondom neked.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TechArtist #161 üzenetére
A gyengébb hardver is lehet jobb. Sőt GPU-ban még ma is egyik csúcs az iPhone5.
Ne feledd itt a hardverre optimalizálják az egész rendszert, és nem Samsung-féle laggolós optimalizációt kell érteni ezen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
TechArtist #161 üzenetére
Mivel a konkurencia is 200 fölött startol, nem tudom, miért épp az Apple-nek kellene olcsóbban adnia a készülékeit.
Cyberpunk-nak címzett részhez meg csak annyit, hogy a hardver önmagában lóf*aszt se ér, ha nincs hozzá megfelelő szoftver. -
joey04
titán
válasz
amcsiban nem változnak az árak. itthon meg a szolgáltatóktól függ. a t pofátlanul sokat emelt eddig minden évben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Túlárazásról lassan idejétmúlt lesz beszélni, mert a konkurencia is szépen bekúszik 200 fölé. Tippelj mennyi lesz egy Note 3?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ez nem Samsung, hogy havonta esik 20 ezret az ára.
Minimum 210 lesz a 16GB-os, de szerintem még több is akár, hála a forintnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest