Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #208 üzenetére
Olyanokat mint a Te általad is említett AnTuTu, igaz?
Szuper hasznos alkalmazás, érdemes volt azzal pedáloznod. Mindegy, én befejeztem.
-
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #205 üzenetére
1, Facebook alkalmazás
2, Google Chrome
3, Origo alkalmazás (hogy egy hazai is legyen)Szerintem nem kell bemutatnom őket, hogy miért gyengébbek, mint az iOS verziók.
wassair21:
Félreérteted. A szemetet a sok live wallpaperre értettem. Ha azok nem lennének, kb fele lenne az alkamazásbolt kínálata. -
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #202 üzenetére
Igazán hasznos alkalmazások, és jó kis kibúvó szöveg. Most kezdjem el sorolni, hogy mi van iOS-re, ami Androidra nincs? Ráadásul ugyanannak az appnak az Androidos változata általában (nem mindig természetesen) sokkal igénytelenebb, gagyibb. Tablet alkalmazásokról nem is beszélve. Míg iPad-re nagyrészt minden megfelelően el van készítve, addig Android vonalon jóformán alig van normális tablet alkalmazás.
-
Daczy
aktív tag
válasz
TechArtist #192 üzenetére
Igazán konkretizálhatnád ezt a 3 alkalmazást.
Garantálom, hogy mindre mondok neked alternatívát iOS-en. Mellesleg az Android ingyenes repertoárjának 70%-a hulladék, értékelhetetlen szemét, szóval innen közelítve ott sincs túl sok ingyenes cucc. App Storeban ez az arány fordított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest