- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
TechArtist #192 üzenetére
Tehát akkor a sw fejlesztő dögöljön éhen. Logikus...
Ha valaki vesz egy 100-200e Ft-os telefont, akkor ne az a pár euro essen már rosszul. Röhej..
-
-
Xero
nagyúr
Az ujjlenyomat scanner tényleg jó dolog, csak nekem lesz cumi, amikor síeléskor fel akarom oldani. Ilyenkor általában orral, vagy nyelvvel intéztem a hívás fogadást, feloldást. Ilyenkor vagy kikapcsolom az ujjlenyomat scant, vagy beáldozom magamat és -30-ban is leveszem a kesztyűt.
-
Xero
nagyúr
Aki mérnök/közgazdász és normálisan dolgozik az már kulák? Ez egy új infó volt számomra.
(#133) silmatauki: A server oldali push értesítések jobbak is mint a háttérben futtatott folyamatos kliens. A copy pastet szerintem nem sokan mondták haszontalannak előtte sem, de az iPhone megjelenése után nem sokkal alternatív vonalon már megoldott volt.
A 4" szerintem továbbra is marhaság, nem is örülök annyira a váltásnak, de haladni kell. Ugyan ilyen ellenérzéseim vannak a lightninggal kapcsolatban. -
Xero
nagyúr
Olyan jó olvasni a sok Android felhasználót, akik pedig megvásárolják a készüléküket, felpakolnak ilyen-olyan launchert és máris IT félistennek és a telekommunikáció avatott szakértőjének képzelik magukat.
Mesélek: Vannak olyan emberek, akiknek kell és jó az a kényelem, amit az Apple ökoszisztéma nyújtott és nyújt. Nincs kedvük migrálni másik platformra. Másrészt nincs igényük egy péklapáttal rohangálni, hogy bohócot csináljanak magukból minden alkalommal, amikor a fülükhöz emelik a készüléket.
(#128) Ricardo: Nekem speciel marhára nem hiányzik az NFC és ezután sem fogom használni. Az ismeretségi köröm sem használja ki, pedig bőven akad erre alkalmas eszköz.
(#127) Cyberpunk: Nem tudom miért rugóztok ezen a DLNA dolgon. Az iOS is el tud érni DLNA servert és ő maga is képes DLNA servert futtatni. Nem nagy trouvaille.
-
Xero
nagyúr
Az ismeretségi körömben minden második embernél van dock connector, de lassan lightning is. Az autóm fejegységéből szintén dock csati lóg és a kesztyűtartóban is van egy tartalék kábel szivargyújtóval. A táskámban szintén van egy, az otthoni asztalon is egy asztali dock, valamint a nappaliban egy h/k bridge.
A Te szóhasználatoddal élve: Mi a faxért kérjek buzi microUSB-t?
-
Xero
nagyúr
15mp alatt rakok fel csengőhangot, bár már kinőttem a cserélgetős korszakból. Szerintem két éve a "best business tone" nevű örökzöld a csengőhangom.
Veled ellentétben nekem viszont nincs kedvem szórakozni mindenféle külső meghajtós megoldásokkal. Vannak softwarek, amikben katalogizálva vannak a dolgaim (iTunes, iPhoto) és pár pillanat alatt pakolok oda-vissza a segítségükkel tartalmakat. Ha nagyon vágyom arra, hogy speciális tartalmakat pakoljak fel lokálisan, akkor ott van pl az iFiles.
Tehát engem marhára nem tud érdekelni, hogy mibe lehet kártyát pakolni és hol van lehetőség mass storage üzemmódra. Az előbbit még el tudnám viselni, bár nagy igényem nincs rá, viszont az utóbbi fölött egyszerűen elhaladt az idő. Nem könyvtár struktúrában kell gondolkozni otthoni vonalon, hanem adatbázisokban.
-
Xero
nagyúr
válasz
silmatauki #82 üzenetére
A visszalépést aláírom. Nekem az audio lineout nagyobb probléma.
-
Xero
nagyúr
Ezt a töltő dolgot már sokszor átrágtuk. A lightning és a régi dock connector is lényegesen több funkciót lát el, mint egy mezítlábas usb.
(#68) joey20: A 120FPS-nek én is örülnék. Idén akarok egy GoPro 3 black-t. Komoly lenne ha attól is jobb lassításokat tudnék csinálni egy-egy síelésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest