- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #221 üzenetére
Még csak most kezdett mesélni az M7-ről.
Új CoreMotion API, Nike már jön is a +-os appal.Hohó, az üzemidő is javul! 10 óra beszélgetés, 10 óra LTE böngészés!
Kamera: 5 tagos, új F2.2 lencserendszer, nagyobb (másfél mikronos) pixelek, 15 %-kal nagyobb aktív terület az érzékelőn (8 MP)
A szoftver sorozatot lő, és automatikusan kiválasztja a legjobbat... Ez piszok gyors feldolgozást igényel, lehet, hogy nem kamu a 120 fps @1080p? -
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #195 üzenetére
Egy 2 perces teszt miatt nem akart fizetni, és én sem igazából, annyira azért nem érdekelt egyikünket sem ez a dolog, igazából egy 3. haverunk "erőltette" ezt. Pár száz forintot én sem sajnálok egy szoftverért, ha az tényleg kell.
Ja, iOS felhasználóknál nagyobb a fizetőkedv, mert több a tejbe aprítani való.
Pár játék, meg pár bench progi, franc se tudja már név szerint, nem most volt már.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #189 üzenetére
iPhone-os ismerősömmel megakartuk nézni, hogy az ő telóján megy-e jobban ez meg az vagy az enyémen, és kb. így nézett ki a társalgás:
Én: xyz van iOS-re?
Ő: van de fizetős
Én: Oké, akkor nézzünk mást zyx van?
Ő: Nincs
Én: Hát abc?
Ő: Fizetősés ez így ment egy darabig...
Aztán mondom: szedd le torrentről
Ő: Nincs Jailbreak-elve a telóm
Én: Ok, akkor hagyjuk...Egyébként az ingyenes cuccoknál sem kell eltűrni a reklámokat, mert van ingyenes reklámmentesítő...
-
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #167 üzenetére
El nem tudod képzelni mennyire semleges vagyok ebben a témában, és nem, egyáltalán nem érdekel hány mag van egy teló procijában, meg hány Mhz, (régebben mondjuk én is geek szemmel néztem a telókat) épp ellenkezőleg, ha itthon lenne Moto-X azon az áron amin az USA-ban, nem gondolkodnék sokat a megvételén, annak ellenére sem, hogy egy S4 (amit sosem vennék) vagy egy HTC One (amit viszont vennék, ha kicsit kisebb lenne és a mostani telómmal nem lennék elégedett) sokkal jobban megéri, ha csak a hardvert nézzük. (Míg egy Moto-X nem röcög, addig egy S4 igen.) Sőt iPhone-t is vennék, ha nem lenne kisebb a kijelzője, mint 4,3 és nem lenne nagyobb, mint 4,4 (+vékonyabb lenne alul és felül a "kerete") és nem létezne Moto-X. (Külsőre pl. rohadtul tetszik az iPhone, szerencsére telót nem külsőre vesz aki normális.)
No ennyit erről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest