- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Parallaxis #197 üzenetére
"No ezért lesz mindig is másodlagos platform az Android a fejlesztők szemében." Olvasd el a legutóbbi hsz-em 1. bekezdését.
-
anony.name1
tag
válasz
Parallaxis #54 üzenetére
Érdekes, hogy 4.1-et és 4.2-t is használtam már, és az SD-kártyát mindkettő tudja mountolni mass storage-nek.... Vagy lehet a CyanogenMod miatt van?
-
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
"Az szintén vicces, hogy az Apple ráncfelvarrásként kiad egy készüléket (5-5S) ugyanannyi fejlesztéssel, mint amennyit a Samsung egy új generációba tesz bele (S3-S4). Érdekes, ott nem volt köpködés...
"
-Nagyobb kijelző ugyanakkora készülékben
-A kijelző felbontás nőtt. (306ppiI VS 441ppi ) , nem elhanagolható tény, hogy technikailag is fejlődött.
-A Ram megduplázódott ( a sima S3-hoz viszonyítva)
-Új erősebb üveg a kijelzőn (GG2 VS GG3)
-Jobb kamera
- Jobb processzor (gondolom nem kell külön részletezni)
-Különböző érzékelők integrálása (tudom ezeknek semmi értelme)
Ettől függetlenül ment ott is a fanyalgás.
gre3nwar:
"Annyira jó olvasni a sok Apple felhasználót, hogy amit a cucc nem tud, az nem kell
pontosabban addig nem kell amíg nem tudja, és amikor valamelyik évben megkapja, akkor az a best thing ever,"Ilyen lesz szerintem az NFC.
-
silmatauki
őstag
válasz
Parallaxis #85 üzenetére
"Az iOS7-től ez már nem igaz."
Konkrétan miben tudnak többet az iOS7 új MT lehetőségei, mint content fetching? Tud ablakozást, ahogy a Samsungok meg a WinRT-k tudnak (meg állítólag az Android 4.4 is tud majd)? Ki tudja nyomni HDMI-n stb. a videojelet a háttérből? Stb.
-
atike
nagyúr
válasz
Parallaxis #60 üzenetére
Ha az iPhone-t hozod fel frissítési példaként, akkor rakd párba vele a Nexusokat. Kábé úgy egyenrangú a történet. Tudom, nem lehet eltekinteni a többi gyártótól, azaz nem ilyen egyszerű...
Ha az Apple engedné licenszelni az iOs-t mondjuk a kínai tömeggyártóknak és mellette egyéb cégeknek is elég valószínű, hogy ott is kialakulna ez a káosz... Szerintem.
-
vegyszer
addikt
válasz
Parallaxis #60 üzenetére
Ez jó! Egy időben...
Mennyit is kellett itthon az LTE támogatásra várni? 2-3 hónap alatt volt meg, vagy több is kellett neki?
-
b4zsi-
őstag
válasz
Parallaxis #60 üzenetére
Igazad is van meg nem is. A droidos gyártók is csak a felsőkategóriás telefonjaikkal lennének elfoglalva nem lenne belőle semmi gond (mármint a frissítésekkel), de olyan tempóban köpik egyes gyártók pl. Samsung a telefonokat, hogy nem is érdekli szerintem őket az, hogy lesz-e rajta frissítés.
Frissítés = Új mobil.Az apple azért tényleg 2 évig támogatja a telefonjait és az i4-m is megkapja az IOS7-t, amit nagy valószínűséggel nem fogok feltelepíteni rá, mert nekem nem tetszik.
-
silmatauki
őstag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Tudod, mi az a szabvány USB storage mód?
- nem kell hozzá telepítve lennie iTunes-nek
- nem kell hozzá külön program (TC plug-in, iExplorer, iFunBox stb.)Sajna a Te általad említett megoldás sem elégíti ki a fenti lista egyetlen elemét sem.
-
Lambach
tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
minek külön tabletes app ha a telefonos app ugyanúgy faszául működik, és szebb felbontáson szebben is néz ki? Apple-éknek meg ez is gondot okozott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest