- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
A fent leírtak mennének rajta.
A 7-es azért problémás,mert érezhetően fagy a telefon. (Nehéz volt leírni.. :-(( )
Többen írták már ezt régebben is.Volt olyan is aki azt mondta,hogy nem,de sajnos én is megtapasztaltam.
Megnyomod a home gombot és nem csinál semmit,a laikus mit csinál?,rányom mégegyszer és akkor már jó,mondván "picit rossz a home gomb".
Nem.Egyáltalán nem rossz a gomb,mert ha a 2-at nem nyomtad volna akkor is beadja az akármit.Szóval várni kell vele,nem csinálja rögtön azt amit akarsz.
Persze nem az egész ilyen csak bizonyos helyzetekben.
Ma már sajnos nem ajánlom. :-( Írom ezt úgy,hogy szerintem nagyon jó telefon lenne nagyon jó rendszerrel (6-ios-sel).
Ha nincs messze tőled,nézd meg és ha neked bejön cseréld el. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden szempontból viharos start, de egy Apple terméknél az ilyesmi már nem is csoda.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest