- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misser
tag
(#19) Edenyke:
"miért, nem ők azok, akik tűzzel vassal fogják próbálni bizonyítani, hogy ez nem is igaz?(#27) misser:
"még senki nem kezdte el bizonygatni, de te már egyből fanboyozással kezdtél. okosabb viselkedés lenne ha megvárnád őket, hogy tűzzel-vassal bizonygassák azt hogy ez nem igaz, mert így csak te vagy az aki provokálni akarja őket."(#41) Edenyke: "Pedig nem kellett sokat várni, már a második hsz-ben megjöttek.
íme a 2. hozzászólás:
(#2) Misser: "persze egyből elő kell szedni a fanboyozást...
sajnos meg kell várni, hogy eljusson oda a technika, hogy megkapja a retina displayt. a felbontás az egyedüli valós hátránya ennek az ipad mininek."
(#47) Edenyke: Senki nem mondta a tűzet, se a vasat, de a túlzásokat már persze megszoktam, mint a tagadásokat is.
nem tudom ki itt a vicces
-
Misser
tag
én tűzzel vassal bizonygattam, hogy nem igaz?
ne nevettesd már ki magad ilyen valótlan állításokkal. és hiába forgatod a szemed.
HyP3b0y: ha visszagondolunk, akkor az ipad 2 is lemaradásban volt egy idő után a konkurencia felbontásához képest. Megvárták, míg olcsóbb a retinához szükséges hardver (mint ahogy erdoke irta).
-
Misser
tag
-
Misser
tag
még senki nem kezdte el bizonygatni, de te már egyből fanboyozással kezdtél. okosabb viselkedés lenne ha megvárnád őket, hogy tűzzel-vassal bizonygassák azt hogy ez nem igaz, mert így csak te vagy az aki provokálni akarja őket.
az igaz, hogy nem ismerem az amazon alkalmazás kínálatát, de kétlem, hogy versenybe szállna az appstorral. aki persze használja az amazon alkalmazásait, az írhatna a tapasztalatairól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest