- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
,,Erőteljes szuggesszióval elérni ezt az elégedettséget nem épp elegáns megoldás. De hát lehet ezt magyarázni egy elvakultnak. Retinád hogy van? Mikor láttál utoljára pixelt?"
én ezt a hangot nem tűröm el velem szemben (touch-ko talán, de)
,,Már egy antropológus is kijelentette, hogy az apple bizony úgy építi a brand-et, mint próféta a vallást. Akkor meg miről beszélünk?
Ja hogy te hívő vagy"
,,Hagyjuk a nyáladzást... Pláne, hogy nem vág ide"
szerintem EZ személyeskedés, nem az ha azt írjuk egy pöcsfejre, hogy pöcsfej
szvsz dobd ki, bár mondjuk mindegy -
Sir Ny
senior tag
,,nem is értem hogy jutottál el ide..."
pontosan innen:
,,Gyakorlatilag megtanítják, hogy kell a vevőt felmérni majd annak fényében a legjobban kihasználni, kizsebelni+elégedett és visszatérő vásárlóvá varázsolni,"
Úgy írsz, mintha szerinted elítélendő lenne ha valakit kielégítünk/elégedetté teszünk.
Ha rád vonatkoztatunk: te szeretsz elégedett lenni?
http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Elégedett
,,Magát lelkileg és testileg jól érző, többet nem kívánó.
Örömet érző, mert valami úgy történt, ahogy szerette volna."szerintem nem baj ha az emberek örömet éreznek. Te szeretsz örömet érezni?
megfordítva: szeretné azt akármelyik gyártó/boltos (az apple mindkettő!), hogy a vevői elégedetlenek legyenek? Visszajárjanak reklamálni, esetleg átpártoljanak, a konkurenciához menjenek?
Nem vagyok biztos abban, hogy pontosan megértem amit akarsz, hogy mi a bajod azzal ha valaki elégedetté, boldoggá teszi az embereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest