- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ne hasonlitsunk mar ossze egy iPad-et, meg egy Andoroidos eszkozt... Az Android az alapjaitol tobb sebbol verzik..
Olvasd mar vissza amit irtam. Veszteseggel szerinted hogyan lehet fejlodo ceget fenntartani? Kozgazdasa, elso osztaly... Az Amazon veszteseggel zarta a negyedevet (persze egyetlen negyedev alapjan nem lehet kikialtani, hogy a ceg veszteseges) ugy, hogy az Apple nyereseget konyvelt el, ujabb rekordot dontve.
En nem fogok teljesen nyilvanvalo dolgokrol gyozkodni teged, ha alap dolgokat nem tudsz, akkor tenyleg celszeru lenne visszaulni az iskolapadba.
A felhasznalonak is jo, ha egy olyan ceg eszkozeit vasarolja meg, aminek van jovoje (nem arra gondolok, hogy az Amazonnak nincs jovoje), noha a jobb minosegert szerintem megeri tobbet fizetni. Lasd, kulonbozo automarkak. Mindnek 4 kereke van, es elvisz `A`-bol `B`-be..
A Samsung mobiltermekeinek nagy resze az alacsony illetve a kozep kategoriaban helyezkednek el. Ontja magabol az eszkozoket (rengeteg eredeti otlete van, pl a Samsung player, a Galaxy telefonok, a Galaxy Tab, a Series 9 notebook, a chromebox, TW felulet, de meg a csomagolassal, es a Samsung Store-ok design-javal bizonyitott)..
Tokmindegy, hogy milyen HW van, de ezt az Adroid userek nem akarjak megerteni. Szerintem nem az az innovacio, ha egy OS-t te futtatsz szaggatas nelkul egy 4 magos processor, es 2GB memoria segitsegevel, ZERO optimacioval, hanem, a jobb megoldas inkabb az optimalizacio, es a gyengebb hardware. Az Apple termekek fele olyan eros hardware-rel gordulekenyebben futtatja az iOS-t mint nehany iszonyat eros Andoriodos csodamasina..
Az olcso es a jo, szavak nagyon ritkan szereplnek jogosan egyetlen mondatban..
-
HyP3b0y
senior tag
Persze, a hülyékből lehet a legjobban megélni, de ez számomra undorító. Bár tény, hogy az "aki hülye, az halljon meg" filozófiát én is vallom
Sir Ny: Olvasd el még1x. Nem azért lesz feltétlen a vevő elégedett, mert úgy gondolja ez megérte a pénzt amit kifizetett érte és a legjobb döntést hozta, hanem mert a kékpólósok bogarat ültetnek a fülébe, hogy így meg úgy ez a piac legjobb választása, konkurenciánál így 200%-al jobb, előző modellnél úgy 150%al jobb(nem beszélve azokról a manipulatív, csöpögős dumákról amiket betanítanak nekik...).
Csak szemléltetésként: [link]
Szerintem egy év alatt nem használom ennyiszer ezeket a szavakat(magyar megfelelőket) és akkor ez csak a keynote.
-
Touch-ko
őstag
Erdekes..
Ezek utan mar csak azt nem ertem, hogy miert az iPad a legjobban keresett tablet mindez ugy, hogy lehet kapni nala joval olcsobban is...
Az arakrol annyit, hogy minden marka ugyanezt csinalja, sot minden ceg akinek van jo marketingese
Az amazon veszteseggel zarta a negyedevet. Ha a veszteseg jo strategia, akkor en feleslegesen jartam iskolaba...
-
HyP3b0y
senior tag
Tudtam, hogy ezek a genius-ok külön képzésben vesznek részt, de azért ez tényleg sok. Gyakorlatilag megtanítják, hogy kell a vevőt felmérni majd annak fényében a legjobban kihasználni, kizsebelni+elégedett és visszatérő vásárlóvá varázsolni, meggyőzni hogy mi neki a jó, teljes manipuláció az egész.
-
-
Touch-ko
őstag
Mi ebben a nevetseges, elarulnad? Az Amazon reklamja mas szemszogbol nezve mar nem is mutat elonyt az uj iPadhez kepest.
Nevetseges ervek?
Ha van egy ceged ami veszteseggel zar, akkor az szerinted rendben van? OH MY GOD!Ha nyereseggel zarsz, akkor lesz penzt kutatasra, fejlesztesre, es emiatt jobb termekeket tudsz kesziteni mint a konkurencia. A jobb termek pedig tobb felhasznalot erdekel mint a gyengebb.
Ha nincs nyereseged nem tudsz fejleszteni, akkor gyengebb kepessegu, minosegu termekeid lesznek.
Szerinted ki az aki kacatot akar toled venni?Ha ez szerinted ostobasag, es filozofia, akkor halvany fogalmad sincs bizonos alap dolgokrol...
Megkerdezhetem, hany eves vagy?
-
Touch-ko
őstag
-
Misser
tag
(#19) Edenyke:
"miért, nem ők azok, akik tűzzel vassal fogják próbálni bizonyítani, hogy ez nem is igaz?(#27) misser:
"még senki nem kezdte el bizonygatni, de te már egyből fanboyozással kezdtél. okosabb viselkedés lenne ha megvárnád őket, hogy tűzzel-vassal bizonygassák azt hogy ez nem igaz, mert így csak te vagy az aki provokálni akarja őket."(#41) Edenyke: "Pedig nem kellett sokat várni, már a második hsz-ben megjöttek.
íme a 2. hozzászólás:
(#2) Misser: "persze egyből elő kell szedni a fanboyozást...
sajnos meg kell várni, hogy eljusson oda a technika, hogy megkapja a retina displayt. a felbontás az egyedüli valós hátránya ennek az ipad mininek."
(#47) Edenyke: Senki nem mondta a tűzet, se a vasat, de a túlzásokat már persze megszoktam, mint a tagadásokat is.
nem tudom ki itt a vicces
-
Misser
tag
én tűzzel vassal bizonygattam, hogy nem igaz?
ne nevettesd már ki magad ilyen valótlan állításokkal. és hiába forgatod a szemed.
HyP3b0y: ha visszagondolunk, akkor az ipad 2 is lemaradásban volt egy idő után a konkurencia felbontásához képest. Megvárták, míg olcsóbb a retinához szükséges hardver (mint ahogy erdoke irta).
-
Angel1981
veterán
Hát, az a "Much more for Much less" szerintem határon van.
Jó, különösebben nem zavar, csak kérdeztem - annyira azért nem lennék meglepve, hogyha az Apple lépne, ők erre igencsak érzékenyek.Tudom, hogy ilyet az Apple is csinált, de hát a kettős mérce tőlük nem áll távol...
-
Misser
tag
még senki nem kezdte el bizonygatni, de te már egyből fanboyozással kezdtél. okosabb viselkedés lenne ha megvárnád őket, hogy tűzzel-vassal bizonygassák azt hogy ez nem igaz, mert így csak te vagy az aki provokálni akarja őket.
az igaz, hogy nem ismerem az amazon alkalmazás kínálatát, de kétlem, hogy versenybe szállna az appstorral. aki persze használja az amazon alkalmazásait, az írhatna a tapasztalatairól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest