Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Ezek egyike sem kedvenc de figyelje a tartalmat az sem érdekel hanem az , hogy kitörölhetetlen.
(#179) ZooLee: Az egyiknek egy sms ment oda-vissza ezért is érdekes. Személy szerint nekem nem sokat hozott az iOS8. A Time Laps-ot a munkahelyen fel is tudtam használni de ez is kezdetleges semmi nem állítható benne. Ráadásul a végére lett egy 20 másodperces 66megás mov fájl ami nem kicsi.
A telefon ugyan nem lassú de laggol az új OS alatt így vissza lett téve a hetes.Pedig szentül meg voltam győződve, hogy ha nem lesz grafiakai változás akkor simán fog menni a 4S-en. Vajon van rá esély, hogy 4S-en jó lesz? -
asysoft
aktív tag
Természetesen látja az SMS-ek tartalmát az iOS, és úgy-ahogy értelmezi is. Még iOS7-nél tűnt fel, hogy egy "holnap ebéd!" üzenetet "kattinthatóvá" (mi erre a jó szó?) tett, automatikusan felajánlva a következő nap délre szóló emlékeztető létrehozását. Kicsit játszottam még vele, vacsorát is felismeri
-
Gusztáv
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Nem öltönyzseb, hanem az öltöny nadrágjának bal első zsebe, és a lábizmaid kicsit könnyebben fejtenek ki akkora erőt, mint az ujjaid. Tény, hogy szerintem sem dealbreaker a dolog (lehet tokban is tartani pl), de ettől még baki, mert a többi telefonról nem igazán érkezett olyan hír, hogy zsebekben elgörbülnének. Korrigálásra lehet szükség a gyártásnál, de az is lehet, hogy lenyelik a békát és majd csak a 6+S-nél javítják csak ki a dolgot (keményebb alumíniumötvözet, vastagabb keret).
-
ZooLee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged