- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz metalstorm #134 üzenetére
A kinézet pont a működés része. Ha a kinézet nem megfelelő a felhasználó számára, már nem is működik a telefon rendeltetése szerint.
Szubjektív dolog ez, nem akarok vitába szállni vele, ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Én is így vagyok vele... ott azt mondtam hogy kéne a visual overhaul, de egyben passzentos volt. De ez? Áh... de legalább egyre jobban nyitnak a 3rd party fejlesztők irányába és hoznak sok új funkciót.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Sajnos a design-hoz nem nyúltak hozzá túlzottan... ahol megtették ott jó lett (mint ahogy eddig is voltak benne nagyon jól kinéző megoldások), de az ikonok, a gombok etc maradtak ugyanolyan igénytelenek.
Sajnálom, de így maradok droidon, a MIUI 6 jobban néz ki szvsz... viszont a Yosemite jó lesz, az megfelelően néz ki (oké, a navigombok meg a Search box nem, de ott segíthetünk rajta egész egyszerűen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest