- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Kijött a 8.0.1.
-
buvartacsko
addikt
válasz
cintula187 #113 üzenetére
Diktálás?
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
De igen, a névjegyzéken belül is lehet keresni, amiről ti beszéltek valószínű nem azért nem került bele mert az apple képtelen megoldani, csupán a userek 99%a nem érzi szükségét szerintem mert ott a Spotlight, ahol pontosan ugyanolyan gyorsan megtalálsz valakit. Akkor mi a gond? Zavar hogy másképpen működik mint a droid? Nem tudsz már mibe belekötni? A dolog működik, jól, és kényelmes is. Mi a gond?
"aminek a gyakorlati haszna közelít a nullához"
Ja persze, a Spotlight mellett annak a funkciónak is közelít a gyakorlati haszna a nullához amiről ti beszéltek.
de kérek engedélyt a kardomba dőlni amiért én használom ezt a funkciót, mert kényelmes hogy a telefont fel tudom venni anélkül hogy lehúznám a töltőről, vagy kihúznám a fülest a gépből.
-
buvartacsko
addikt
válasz
pantomimes #74 üzenetére
Igen.
-
buvartacsko
addikt
Az Android nem létezett amikor a Spotlight már igen. Nice try! Nem kívánok tovább ezen vitatkozni, mert az is vérciki, hogy egy olyan funkciót szarozol amit nem használtál még soha. iOS-ra 2009-ben került integrálása a Spotlight, az OSX-ből vették át, szerinted akkor most sikerült ezt megcsinálni?
Amúgy meg ott keres ahol beállítod neki, mert be lehet állítani ! Ki gondolta volna. A te módszereddel továbbra is el kell elsőnek indítani a tárcsázó appot.
-
buvartacsko
addikt
Még mindig ott tartunk, hogy ehhez el kell indítanod a tárcsázót. Itt nem kell, egy mozdulat az egész, fogadni mernék veled akármiben hogy nem találod meg gyorsabban akit keresel a másik módszerrel.
Ha vérciki lenne elismerném, de elhiheted hogy kényelmes, valószínű ezért nem nyávognak érte az iOS userek.
Csak hogy lásd, így működik: [link]
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
MortalVenoM #56 üzenetére
persze tiltsa, de néha előfordul hogy pont nem jó ha le van tiltva, ennyit akartam ezzel mondani.
engem nem zavarna ha lenne benne ilyen funkció, de nem használnám
-
buvartacsko
addikt
válasz
WinstonWolf #54 üzenetére
barátnőmnek múltkor lemerült a munkahelyén a nexus telefonja, hirtelen nem volt usb töltő se, sehol. egy olyan telefonról tudott felhívni egy fontos ügyben ami nem írta ki a számát, tök fasza lett volna le vannak tiltva az ismeretlen számok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged