Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

Érdekes lett az ios 8. Feltettem a nem éppen mai i4s-emre.

Pozitív tapasztalat, hogy a gépelés sokkal gyorsabb lett. Érdekes módon előzőben, a 7-esben sokszor előfordult, hogy elkezdek gépelni, nem történik semmi, majd elkezdi a billentyűk lenyomásának animációját, és elkezd gépelődni a szöveg, több másodperces késéssel. Le is szoktam a szifonról való emailezésről.
    Na ez teljesen megszűnt, normális, reszponzív, gyors a gépelés. (A prediktív szótár továbbra is katasztrófa, de hát ez van.)

Ami negatív tapasztalat, hogy néhány app megnyitási ideje megnőtt (ez lehet a külső gyártó hibája is). Ha sok app "fut", azaz nincsenek bezárva, csak a háttérbe tolva, akkor már anomáliák jelentkeznek, valahogy ezt a részt a 7-es (pláne a 6-os) jobban kezelte. Itt olyan 10 háttérben lévő app körül kell már mindenképpen erős belassulásra, vagy el nem induló következő app-ra gondolni. De eddig nem foglalkoztam az appokból való kilépéssel, most már kell.

Nagyon örülök a külső billentyűzetek lehetőségének, remélem lesz a swype-hoz is magyar szótár hamarosan.

Új hozzászólás Aktív témák