- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
...és ez a visszavont gyors javítása, vagy az, amit visszavont az Apple?
"Frissítés: a tömeges felhasználói jelzések után az Apple visszavonta az iOS 8.0.1-et. A Re/code-nak nyilatkozó szóvivő azt mondta: nagy erőkkel vizsgálják, hogy mi történhetett."
-
erdoke
titán
válasz
buvartacsko #136 üzenetére
Már fel se kínálja, úgyhogy valami csak nem volt kóser.
-
ZooLee
senior tag
válasz
buvartacsko #111 üzenetére
Inditsd újra az üzenetek appot. Nem tudom miért csinálja ezt, random kiszürkül bizonyos helyeken.
Bingó
Köszi, így már megy.
(#112) Chal: Az érdekes, mennie kéne az üzeneteknél is. A speech2text feldolgozás viszont szerveroldalon történik, szóval ahogy írták is az imént, kell hozzá net, esetleg ezt ellenőrizd (bocs ha már túl vagy rajta).
Köszi, ez is megvolt, ahogy látszik följebb némi bogár került a rendszerbe.
Előfordul jobb helyeken is.
Egyébként meglepően jól működik a diktálás, nagyon jó a felismerési arány. Kíváncsi vagyok, hogy autóban hogyan fog ez működni, mert rendszerint onnan szoktam sok mindent elintézni, nekem ez sokat dobhat a használhatóságon.
Egyébként Siri is elég jó, (események, emlékeztetők egyebek felvétele) csak mindig hülyén érzem magam, hogy angolul kell társalogni a nénivel... -
törölt tag
válasz
buvartacsko #88 üzenetére
Nekem nyolc, hogy ki mit használ, csak azt nem értem, hogy ha egy készülék/rendszer flottul megcsinál mindent, amit a használója szeretne, mi a gond?
Ha az iOS-t macerás lenne használni, feltartana a munkámban stb., gondolkodás nélkül cserélném.
-
Morph33
tag
válasz
buvartacsko #85 üzenetére
Akkor bocs, ezt tényleg benéztem, mármint az iPhone részét. Én az alulról felhúzható kapcsoló menüs képernyőmentésen kerestem, ahova én logikusan tenném. De akkor a csuszka minek is van ott?
Ellenben neked iPod Touch 5G-d tutira nincsen, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy az 5G-ből kimaradt a szenzor. Hoppácska. Grat.
-
aero.
veterán
válasz
buvartacsko #71 üzenetére
Ohh, cool. Koszonom.
-
Shyciii
veterán
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
Már bocsi, de nekem ez vérciki (pláne úgy hogy hatalmas innovációkat mondtak, közben a 3/4-e pusztán másolása a többi platforlmnak), hogy egy spotlight nevezetű akármit le kell húznom ahhoz, hogy kontaktra keressek a tárcsázóban. Ez más platformon azonnal semminemű lehúzás nélkül működik, ahogy kezdem gépelni az adott számot karakterként.
-
MortalVenoM
tag
válasz
buvartacsko #55 üzenetére
aki akarja, az had tiltsa már le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged