Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Te is konkrétan leostobáztál mást... Illetve nem tartottál valakit intelligensnek, kb ugyanaz... :-) De téged nem lehet? Láthatod helyesen a dolgokat, de áruld már el, egy ilyen témában ki látja helyesen a dolgokat? Mi az az objektív mérce, ami alapján el lehetne dönteni, hogy ki látja jól a dolgokat? Vagy senki, vagy mindenki...
-
Fr0z3n
őstag
"Három Apple-szabadalom esetében sértett törvényt a Samsung, a gépelt szöveg linkké alakítása, a slide-to-unlock módszer (bizonyos telefonoknál), valamint az autocorrecttel összefüggő szabadalomnál állapítottak meg lenyúlást. A fontosabb szabadalmak (általános kereső, adatszinkronizáció) esetében a Samsungot nem találták bűnösnek.
Viszont a koreai cég ellenkeresetéből is volt, amit megítéltek: az Apple megsértette a Samsung egyik szabadalmát a digitális képek és hang felvételének és tárolásának módjával"
Tessék
-
Robertoq
őstag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Nem azzal van a baj, hogy kiadja (esetleg) Sőt adja is ki, mert az a usereknek jó, azaz nekünk. Itt azzal van a baj, hogy ha egy cég perre megy és telefonokat próbál meg kitiltatni, mert használ olyan szoftveres megoldásokat ami már létezett (bounce scroll) akkor igencsak ellenszenves, hogy ők is ugyanezt csinálják. Bort isznak, de vizet prédikálnak.
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indukciós főzőlap
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest