- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Ha nem adja ki,...fúúújjj de rattyingerek már,különc köc.ög brigád....Komolyan kérdezem,Fr0z3n,Remusz911...ti mit kerestek itt?de most komolyan!
Ha én szivböl utálok valamit (samsung) akkor nem keresem a vele kapcsolatos információkat,üsd már be a nevem a samus topikokba,hogy mikor,hol szóltam bármihez is...vagy ha megtettem,azt milyen formában...
Ez nálam az alap inteligencia,nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk,de komolyan,ha annyira idegesit titeket az almás cég bármilyen formája,vagy nem kell ide jönni,vagy nyitni kell egy külön erre a célra fenntartott topikot "dühöngő" felirattal (nem tudom van e már olyan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest