- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz
turbobusa #47 üzenetére
Kimaradt, hogy másodtelefonnak 3gs mellé egy s2 jó lenne. Nekem ez a mobil még mindig egy kitűnő alternatívát képez. Készenléti idő, kamera, moddolás, kijelző(nekem bejön, lehet enyhén túlszaturált, de ettől eltekintve jó, ez is többnyire két különböző képernyőnél mutatkozik meg). iPhone 4s irreálisan drága, tehát ikon 200-ba 150e forintot kell le tenni, azért hagyjuk. 90e kedvezménnyel T-nél az s2 és azért eléggé üt még mindig ics-vel.
-
turbobusa
senior tag
3Gs a 4-es fw-hez képest semmivel se lassabb, de azt vettem észre, ha fent van ezzel az ios 5, akkor jailbreak-el hajlamos laggolni feloldásnál, zenelejátszóban.
Régebb ilyen problémám nem volt 4-es szoftverrel, itt ütött szöget. Napokban valamilyen oknál fogva összeomlott a springboard, majd azt követően minden indításnál vagy alkalmazás nyitásnál jelen volt ez a hibaüzenet. Kapott restore-t a készülék s visszament a töménytelen mennyiségű adat, 14,7 gb-ból 2gb szabad és bármiféle szaggatás, apró lag nélkül megy, mint régen. Lehet a néhány fizetős applikációt megveszem rá s nincs akkor semmiféle barkácsolás. Elvégre így atom stabil a rendszer. Lehet, most kapok a fejemre ez a kijelentés után, de nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele, nem fagyott le csak most a napokban, de ez betudható a rossz cydia-s bizbasznak. Le is kopogom, hogy eddig nem volt vele bármilyen jellegű probléma, remélem ezek után sem lesz.Ios 6 jelen állás pillanat szerint már nem fog kijönni 3gs-re, bár semmi sem biztos, de az eddigi adatok alapján az utolsó 2 generáció támogatja az fw-t.
Kíváncsi vagyok az új rendszerre, sőt annál inkább az új iPhone-ra, hisz szeptemberben lehull a lepel.Néha Android-ra vágyok, de ismerősömét kézbe véve visszahúz a jó kis szifon. Vannak előnyei a rendszernek iOs-el szemben, de nekem legalábbis egy-két feature-t leszámítva jobban bejön az alma. Szinkronizáción kívül más bajom nincs, mondjuk ez is az esetek többségében 2-4 havonta ha előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest