Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• turbobusa

senior tag

válasz uki #42 üzenetére

3Gs a 4-es fw-hez képest semmivel se lassabb, de azt vettem észre, ha fent van ezzel az ios 5, akkor jailbreak-el hajlamos laggolni feloldásnál, zenelejátszóban.
    Régebb ilyen problémám nem volt 4-es szoftverrel, itt ütött szöget. Napokban valamilyen oknál fogva összeomlott a springboard, majd azt követően minden indításnál vagy alkalmazás nyitásnál jelen volt ez a hibaüzenet. Kapott restore-t a készülék s visszament a töménytelen mennyiségű adat, 14,7 gb-ból 2gb szabad és bármiféle szaggatás, apró lag nélkül megy, mint régen. Lehet a néhány fizetős applikációt megveszem rá s nincs akkor semmiféle barkácsolás. Elvégre így atom stabil a rendszer. Lehet, most kapok a fejemre ez a kijelentés után, de nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele, nem fagyott le csak most a napokban, de ez betudható a rossz cydia-s bizbasznak. Le is kopogom, hogy eddig nem volt vele bármilyen jellegű probléma, remélem ezek után sem lesz. :)

Ios 6 jelen állás pillanat szerint már nem fog kijönni 3gs-re, bár semmi sem biztos, de az eddigi adatok alapján az utolsó 2 generáció támogatja az fw-t.
    Kíváncsi vagyok az új rendszerre, sőt annál inkább az új iPhone-ra, hisz szeptemberben lehull a lepel.

Néha Android-ra vágyok, de ismerősömét kézbe véve visszahúz a jó kis szifon. Vannak előnyei a rendszernek iOs-el szemben, de nekem legalábbis egy-két feature-t leszámítva jobban bejön az alma. Szinkronizáción kívül más bajom nincs, mondjuk ez is az esetek többségében 2-4 havonta ha előfordul. :D

Új hozzászólás Aktív témák