Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
3Gs a 4-es fw-hez képest semmivel se lassabb, de azt vettem észre, ha fent van ezzel az ios 5, akkor jailbreak-el hajlamos laggolni feloldásnál, zenelejátszóban.
Régebb ilyen problémám nem volt 4-es szoftverrel, itt ütött szöget. Napokban valamilyen oknál fogva összeomlott a springboard, majd azt követően minden indításnál vagy alkalmazás nyitásnál jelen volt ez a hibaüzenet. Kapott restore-t a készülék s visszament a töménytelen mennyiségű adat, 14,7 gb-ból 2gb szabad és bármiféle szaggatás, apró lag nélkül megy, mint régen. Lehet a néhány fizetős applikációt megveszem rá s nincs akkor semmiféle barkácsolás. Elvégre így atom stabil a rendszer. Lehet, most kapok a fejemre ez a kijelentés után, de nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele, nem fagyott le csak most a napokban, de ez betudható a rossz cydia-s bizbasznak. Le is kopogom, hogy eddig nem volt vele bármilyen jellegű probléma, remélem ezek után sem lesz.
Ios 6 jelen állás pillanat szerint már nem fog kijönni 3gs-re, bár semmi sem biztos, de az eddigi adatok alapján az utolsó 2 generáció támogatja az fw-t.
Kíváncsi vagyok az új rendszerre, sőt annál inkább az új iPhone-ra, hisz szeptemberben lehull a lepel.Néha Android-ra vágyok, de ismerősömét kézbe véve visszahúz a jó kis szifon. Vannak előnyei a rendszernek iOs-el szemben, de nekem legalábbis egy-két feature-t leszámítva jobban bejön az alma. Szinkronizáción kívül más bajom nincs, mondjuk ez is az esetek többségében 2-4 havonta ha előfordul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Hegesztés topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest