Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
tatabánya #47 üzenetére
Én sem tenném be a szobámba
,én a minimálisnak vagyok a híve ,a kevesebb ,nálam jóval több...A koncepciók,mint variációk!
Lelkes kollégának,ment a link....
Ha tehetném ne látszódjon semmi a billentyűzeten és a monitoron kívül!
Csak az a fránya sok sok vezeték!Moddingboy:
Remélem,nem bántásnak veszed amit leírtam,a szándék építőjellegű volt!
OFF
-
MZperX75
addikt
Az arányokat te kevered!
Nem volt ilyen jellegű hasonlat,mondandómban!Ami a cikkben a képeken látszódik,az meg kell hogy mondjam,nem jó.
Ezen nincs mit szépíteni(ill azon van mit)Képzelj el egy stílusos szobát,akár nappalit akár hálószobát,vagy egy dolgozószobát.
Ezeket a kis kolléga által összehozott házikókat hová tudnád elhelyezni?Én a gyerekszobába,a transformer mellé,a yoda alá.
Amit linkeltem az nem azt jelenti,hogy az etalon,és csak azok tetszenek!
Csak mint stílus,egyedi kreatív formabontó... és persze még sorolhatnám.Nehéz ,és sok sok munka kell,hogy az adottságból tehetség legyen!
A srácnak nagyon nagyon jó adottságai vannak,sok türelemmel és munkával ez fejleszthető.
(Egy szakma kitanulása az iskolában nem ér véget!)
No de mindegy!
OFF -
MZperX75
addikt
Na egy hasonlót találtam ,lelkes ifjú kolléga megoldásához hasonlóan,ha ugyan az akkor boccs,nem magyar oldalon volt.
Van azért igen gagyi is a kínálat között!
Ez most más:
-
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
Sry!
Itt nem az a lényeg,hogy nekem mi tetszik,hanem ifjú kolléga munkáiról van szó,erről írt véleményemről.Most ha linkelek is olyat ,akkor jössz azzal ,hogy az neked nem tetszik,ilyen jellegű vitáknak,meg számomra nincs itt helye.
(persze ,hogy haragos ne légy azért utána nézek,ha van megy a link)
-
MZperX75
addikt
Giccsparádé,szénné vágott gyári házakkal,össze vissza lefújt(kicsit ízléstelen )
Gyerekszobába a G.I. Joe mellé való!Ne haragudjatok meg biztos nagyon sok,munka és fáradság van benne,de művészileg stílusilag,nem üti meg a mércét ,egy pár év kell még a fiúnak,
ne csüggedj gyakorlás gyakorlás! (azért látszik ,hogy nagyon ügyes vagy)OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest