- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
doncortio #289 üzenetére
téged is eltárollak....
a hőáramást ha még rosszul is, hibásan is, de kitalálom, megérzem, stb..
de a marós az egy olyan állatfajta, aki szerethető ugyan, de nem tudsz ott állni melette egy stopperrel, és még ha jóindulatú is, lehet, hogy átq***.
nem lehet szabadjára engedni simán órabérrel. kell kérni egy plafonárat, amit nem haladhat meg a meló. de arról ne is legyen az embernek illúziója, ha otthagyta a cuccot, hogy az egy fillérrel is kevesebb lesz annál...
a cucc elkészeültekor kis sírás, hogy 4x annyi meló volt vele, mint gondolta. és akkor még nekem kell szégyenkeznem, és sajnálnom.
nagyon kondoloztam, (és újra), egy állványos fúrón. csak annak megvannaka lökethossz, meg befogás, stb korlátai.
mert megoldás, ha egy alurúd szendvicset, (bordákat), összefogva pont az élénél meg lehetne fúrni. 2 marást helyettesítene. csak pont középen megfúrni, se jobbra, se balra nem mehet el. több menetben, és kenéssel.macera. de még selejt darabok mellett is lehet hgoy jobb út.
sőt, 10 centis szendvics él megfúrásokat már csináltak itt a ph-n, nem olyan régen, és sikerült. megkopasztott cpu hűtő lett belőle, csak jóval kisebb...
(#290) proci985
ja.
ráadásul a zalman házai elcseszettül hibás tervezések. a másodikon már javítottak, valamit... - de nem segítek nekik, dolgozzanak a mérnökeik, van pénzük...
ami a házat illeti, van benne egy olyan újítás, ami rém egyszerű, de még nem alkalmazták. csak hát alevédések, sok idő és pénz.
a hatalmas ötletek beleférnek sokszor fél mondatba. ez is ilyen. lsd hullahopp karika. ez is ilyen...
de majd gondolm, jhönnek az ártudakozók az új kérdésssel: mi ez az ötlet... -
GrandeP
addikt
válasz
doncortio #215 üzenetére
Csupán csak rávilágítottam a "lényegre".... Mivel nem ismerem, így én nem aztmondod hogy
"jaj de tuti mán".Hanem a valóságot....
De lényegtelen is.... csupán benéztem megláttam leírtam ami elöször eszembe jutott, de mivel többen vannak ellenem mint velem, így nyilván én vagyok a helikopter!
Részemről ennyi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest