Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
doncortio
üzenetére

téged is eltárollak....

a hőáramást ha még rosszul is, hibásan is, de kitalálom, megérzem, stb..
de a marós az egy olyan állatfajta, aki szerethető ugyan, de nem tudsz ott állni melette egy stopperrel, és még ha jóindulatú is, lehet, hogy átq***.
nem lehet szabadjára engedni simán órabérrel. kell kérni egy plafonárat, amit nem haladhat meg a meló. de arról ne is legyen az embernek illúziója, ha otthagyta a cuccot, hogy az egy fillérrel is kevesebb lesz annál...
a cucc elkészeültekor kis sírás, hogy 4x annyi meló volt vele, mint gondolta. és akkor még nekem kell szégyenkeznem, és sajnálnom.
nagyon kondoloztam, (és újra), egy állványos fúrón. csak annak megvannaka lökethossz, meg befogás, stb korlátai.
mert megoldás, ha egy alurúd szendvicset, (bordákat), összefogva pont az élénél meg lehetne fúrni. 2 marást helyettesítene. csak pont középen megfúrni, se jobbra, se balra nem mehet el. több menetben, és kenéssel.macera. de még selejt darabok mellett is lehet hgoy jobb út.
sőt, 10 centis szendvics él megfúrásokat már csináltak itt a ph-n, nem olyan régen, és sikerült. megkopasztott cpu hűtő lett belőle, csak jóval kisebb...
(#290) proci985
ja.
ráadásul a zalman házai elcseszettül hibás tervezések. a másodikon már javítottak, valamit... - de nem segítek nekik, dolgozzanak a mérnökeik, van pénzük...
ami a házat illeti, van benne egy olyan újítás, ami rém egyszerű, de még nem alkalmazták. csak hát alevédések, sok idő és pénz.
a hatalmas ötletek beleférnek sokszor fél mondatba. ez is ilyen. lsd hullahopp karika. ez is ilyen...
de majd gondolm, jhönnek az ártudakozók az új kérdésssel: mi ez az ötlet...
-
GrandeP
addikt
válasz
doncortio
üzenetére
Csupán csak rávilágítottam a "lényegre".... Mivel nem ismerem, így én nem aztmondod hogy
"jaj de tuti mán".Hanem a valóságot....
De lényegtelen is.... csupán benéztem megláttam leírtam ami elöször eszembe jutott, de mivel többen vannak ellenem mint velem, így nyilván én vagyok a helikopter!

Részemről ennyi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)