- Android szakmai topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szab.tam #366 üzenetére
Ó, hát és ezt pont tőlem kérdezed???
Sajnos nem vagyok járatos a témában, ugyan volt több CF és SLI lapom is, de valójában egyszerre egynél több kártya sosem volt benne, hacsak az integráltat nem veszem annak.
Eszembe jutott viszont más. (ugyanakkor lehet, hogy itt a hsz-ek között már ki lett tárgyalva, nem olvastam végig)
Mi lenne, ha maga a ház lenne a hőleadó elem? Ugye ebben az esetben némi design munka is kellene, valamint egyes részeket nem ártana elszeparálni valahogyan, értem én ezalatt az optikai és belső, HDD drive-okat, de alapvetően megvalósítható lenne?!?!
csak egy észrevétel az ár kérdésekhez.
Úgy gondolom, hogy bár az alapanyag se "occó" éppen, a rendszer elsősorban eszmei értékkel rendelkezik, mint prototípus, mondhatnám akár világviszonylatban is, hisz nem sok gyártó rukkol elő hasonlókkal.
Valamint ugye a befektetett munkaórák száma sem elhanyagolható, hovatovább, becslésem szerint a teljes ár több mint 50% a munka lenne.
Mindazonáltal elgondolkodtál azon, hogy ipari felhasználás esetén ez jól jöhet a karbantartásmentes környezet létrehozásában? Értsd, serverek, aholis a ventillátorok tisztítása alapvető feladat időközönként, különben beüt a ménkő, vagy ugye légkondicionált környezet, porszűrőkkel, ami viszont méregdrága, jóval több, mint egy passzív környezet létrehozása.
ha gondolkozol üzleti jellegű megvalósításban, kereshetjük egymást, volna egy-két javaslatom, ill elképzelésem, de akkor azt priviben majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest